Oprava prsou po kojení: Je to možné?
Dneska jsem se prohlizela v zrcadle a je mi do breku. Tam, kde dřív byly celkem pěkný prsa, je teď něco moc nepeknyho 😅
Opraví se to nějak trochu časem nebo si mám zvyknout? 🤦♀️
@zrzinda kojim druhé dítě, prvnímu je 12, synovi teď 19mes a žádná tragédie. Pořád pěkne pevné dvojky. Ale já měla vždy malá pevná prsa, mohla jsem chodit bez podprsenky, nebo jen krajkové, bez vycpávky. Takže podle mě to je spíš o tom, jak jsi předtím cvičila a co más pod prsy. Prsa jsou tuk, ale pod nima jsou svaly a tim se tomu dá pomoci.
Trošku se to změní. Záleží jaká máš prsa ( větší, menší, tvar, celkově postavu) a jak dlouho nekojis.
Je to zvláštní, ale po první dceři jsem z toho byla nešťastná. Z pevných C jsem měla plandavá D, po druhé dceři jsem měla pěkná pevnější C-D, to jsem byla max spokojená a i chlap. No a teď jsem zvědavá, jestli mi zase podaří zhubnout a cvičením je zase trochu zpevnit na ty C-D. Takže dle mě i záleží jak se po kojení posílí.

Spis zvyknout. Cetla jsem, ze se to ustali cca pul roku po skonceni kojeni. Coz v mem pripade znamena zmenu velikosti minimalne o pul cisla