icon

Spuštění laktace. Stalo se Vám také?

31. led 2021

Kojila jsem malou do necelého 5.měsíce, pak jsme pozvolna přestaly. Ale teď po 4 měsících se mi zase laktace spouští, měla to taky některá z vás?

krupka3
31. led 2021

Je to normalni, muze se objevovat jeste i roky po dokojeni. Ja bych toho na tvem miste vyuzila a zacala jeste kojit, pokud je ji teprve 9 mesicu.

autor
31. led 2021

@krupka3 Když mně se to zdá už divný, je velká, má dost rozumu... Bych se styděla nebo jak to nazvat... 😕

vladienka
31. led 2021

9 mesacna velka a ma dost rozumu?😄 to mam asi nejake divne 9 mesacne dieta ktore je plne kojene.. asi v 2 rokoch mi to so starsou neprislo divne, nechapem preco, v kaviarni som uz s takou velkou prso fakt len tak nevytahovala

krupka3
31. led 2021

Ted nevim, jestli jsi troll nebo to myslis vazne 😀 3lete dite je "velke" a "ma rozum", 9m je jeste miminko a opravdu temer zadny "rozum" nema.

hanyzka11
31. led 2021

A víš co, já tě chápu. Už bych asi taky nezačínala. Udělej to, jak to cítíš ty. 😉

autor
1. únor 2021

@krupka3 Nejsem troll 😁 no já nevím, ale když se moje dítě už rozhlíží po bytě a zeptá se mě "kde je tata" tak mi nepřijde že je blbý bez rozumu 🙄

elesse
1. únor 2021

Neprijde mi realny, aby se 9 mesicni dite ptalo, kde je tata. Ale k veci, kamaradce je laktace znovu rozbehla kdyz neplanovane otehotnela..

autor
1. únor 2021

@elesse Mám antikoncepci tak snad těhotná nebudu 🤔 a mně se to taky zdálo divný, ale byli jsme u doktora, tak jsem se na to ptala, jestli je to normální že se zeptá kde je táta, a prý se to může stát. Prý když se na dítě hodně mluví, tak se rychleji může naučit mluvit, a prý pokud se na dítě mluví opakovaně v té samé souvislosti, tak se to prostě naučí. A je pravda že manžel si s malou pořád hraje na kuk, kde je táta?

gbp
1. únor 2021

s tou laktaci neporadim, ale to "kde je tata" me opravdu zajima 😮 jakoze rekne "kde je tata?" v 9ti mesicich? nase ma taky 9 mesicu a vali jen bababababababa a kdyz je krize rika mamamamama 😄 no, tak bud rada, ja bych ty nasi zas nevysvetlila, ze ji kojit nebudu 🤭 nebo to mliko odstrikej a dej ji ho, nebo ho prodavej do banky a nebo hodne maty a salveje 👍

autor
1. únor 2021

@gbp Je to praštěný ale fakt se zeptala kde je tata 😮 a asi musela vědět co říká, když se rozhlížela. A když jsem jí odpověděla že je v práci a vydělává penízky, aby si mohla něco dobrého koupit, usmála se, pokývala hlavou a dál si hrála jako by se nechumelilo. Ale mrzí mě že se radši neptá kde je máma 😄 i když já s ní jsem nonstop. Jinak říká (co dává smysl) takový obyčejný mama nebo tata, jejej, taky baf baf (tím myslí našeho psa), tuhle to spojila a řekla mama a baf baf 🙂 Zase to beru tak že je každý dítě jiné, někomu už dítě v 9 měsících obchází kolem nábytku, nám teprve začíná lézt...

ajja87
1. únor 2021

Že by se zeptalo celou větou,, Kde je táta?,, to se mi nechce věřit... Jako otázkou,, Táta?,, to bych věřila, ale celou větou pochybuji, to spíš něco zazvatlala a ty jsi tomu jako pozorumela,, Kde je táta,, Naše jako taky mluvila brzy, v roce a půl nwbo trictvrte uměla básničku,, Polamal se mravenecek,,, ale v devíti měsících rozhodně nespojovala ještě minimálně dvě slova do věty...🤔
A teď k otázce, možné to asi je, že se to tvoří mleko, známá s tím měla problém ještě 4 nebo 5 let po ukončení kojení, samozřejmě to pak nebylo na kojení, ale furt ji z prsou vytekalo, takže musela řešit přes doktora

gbp
1. únor 2021

tak to je desivy 🤭😅

autor
1. únor 2021

@ajja87 Nekecám, fakt se zeptala. Malá si žvatlá hodně, ale nejsem taková ta máma co si něco domýšlí, aby dítě bylo jako génius... Mě samotnou to zarazilo.

jednaholkaa
1. únor 2021

Ne, nastesti, jsem kojila celou dobu bez vypadku. Tak super, ze muzes detatko znovu kojit, je jeste malicke ;)

katanovobran
1. únor 2021

Moje Mamka ji má do dnes a je 11 let po dítěti

tereza_simonickova
Odpověď byla odstraněná
hanyzka11
10. bře 2021

@tereza_simonickova ahoj vyplněno. Moc vám s kamarádkou fandím. Přijde mi to jako super nápad.