Zelená stolice u 6měsíčního syna, máte zkušenost?

nugetka20
9. pro 2016

Syn má skoro 6 měsíců. Ještě před měsícem měl stolici poměrně pravidelnou, míchaný vajíčka tak 3-4x denně. Pak byl týden, kdy měl v plínce jen 1x denně, ovšem konzistence oranžového termixu. Poslední 4 dny má opět vajíčka ale jakoby "špenátová", je to řidčí a cca 8x denně. Díky tomu se mi i kapet oprudil.
Doktorka mě hned hnala na výtěr a že mám nasadit probiotika. Syn ale jiné neduhy nemá, je veselý, plně kojený (zatím jsme ještě přikrmovat nezačali) a baští jako jindy, možná dokonce víc, na prso se vždycky tváří neskutečně nadšeně 🙂 Navíc dost hlodá cokoliv v dosahu, nejčastějc cizí lidský ruce. Teplotu nemá.

Máte někdo zkušenost? Čím to může být? Na výtěr pojedeme v pondělí, pokud nenastane změna. Cpát do něj furt nějaký prášky taky moc nechci. Děkuju za reakce.

panickatlamicka
9. pro 2016

Zkus vysadit mlecny produkty. Jinak u nas byla tez spenatovka a preslo to. Na vytery nas ted nikdo nehnal.

cilkat
9. pro 2016

U nás to dělalo, když jsem já začala brát železo... malýmu to nijak nevadilo.

andie90
10. pro 2016

Co zoubky, nerostou?
Elí tohle měla od narození ... Vylezlo z toho ABKM... Ale ted po par mesicich uz dobry, chvili dieta a pak postupne nasazovani mleka zpet... Pred tremi tydny se nam zelena objevila znovu a vylezly dva zoubky ;)

nikkimakri
10. pro 2016

U nás to bylo tím, že bral železo v kapičkách 🙂

nugetka20
autor
10. pro 2016

Tak dneska už máme zase žlutý vajíčka 🙂 Vůbec nevím, čím to bylo, železo neberu, mlíko a jogurty jim furt stejně, železo neberu..... teď mě napadlo, že jsme měli v neděli špenát k obědu, že by?