icon

Zkušenosti s rozkojením a používáním Mama help sáčků

nikolaa64
23. zář 2022

Dobrý máte někdo zkušenost pro rozkojení a kojení miminka
Trvalo mi 5 dní než jsme ňake mléko měla a pak i dceři nestačilo měla jsme málo .druhé miminko bych chtěla kojit
Mama help sáčky pro kojeni a rozkojení?

Zkušenosti s rozkojením a používáním Mama help sáčků
rozitta
23. zář 2022

Ahojky, ricinus comunis 5ch, homeopatika na tvorbu mlíčka

ondul
23. zář 2022

Zkusenost nemam, nicmene u prvniho se mi mleko spustilo az ctvrty den, u druheho prakticky okamzite, neklesla ani o sto gramu a uz zacala nabirat. Tak drzim palce, snad to take s druhym bude lepsi!

limali
23. zář 2022

@nikolaa64 Určite by som mala po ruke dobrú laktačnú poradkyňu 😊 Inak sú základ tekutiny, aspoň 2 litre, 1-2x denne bylinkový čaj, dobre jesť, prikladať miminko a čo najčastejšie kojiť. Držím palce.

marselina
23. zář 2022

@rozitta je super ale byla bych trosku opatrna, hodně maminkam způsobuje stavy úzkosti a dokáže rozhodit psychiku.

jjasmina
24. zář 2022

@nikolaa64 mě nejvíc na tvorbu mléka pomohlo časté a noční kojení a žádný dudlik

drakenn
24. zář 2022

To, že se mléko spustí až pátý den není nic nenormálního. Nejdříve se tvoří tzv. mlezivo, které dítěti výživové naprosto stačí. Ale naše společnost tlačí hned na hektolitry mléka, což je stresující!
Takže jak už tu bylo psáno, dítě často přikládat, dbát na dostatečnou hydrataci a nehroutit se z toho, že dítě po porodu přijde o část své váhy - to je taky normální. Držím palce

elfka21
24. zář 2022

@nikolaa64 těm homeopatikum jsem nevěřila, ale citelně zabraly (cítila jsem konečně nalitá prsa) a když jsem je dobrala, tak zase trochu ubylo. Jinak ještě pít Caro a kojící čaje a fakt strašně moc pít. Vůbec jsem tak moc nebyla zvyklá pít. Pila jsem i v noci třeba půl litru. Byl to boj no.