4měsíční miminko, jaký má denní režim? Hračky? Zvyky?
Jsou nám 4mesíce rád bych si nakoupila neco do predu ale nevím co 😒 Jaky máte dení režim vy? my vztavame v pul6nekdy az v 8 napapkame a jeste spime cca do 10 pak si hrajem pak jdem papkat kolem 12-13hod zas spinkat pak vztanem papkame ,hrajeme,povídame si jdeme ven ppkme koupeme a jdeme spinkat...
@pernile2003 kolyk hodin dene dohromady naspinka? a jak si spolu hrajete? 😵
Pres den pak pouze tak 4x 30 minut nebo i min a hlavne v kocarku. Hodne rada vsude kouka a ma rada zvuky a tak porad behame pesi kdyz jsou ty horka. Nebo na nakup do obchodaku. Hrajeme si v kocarku se zvuky a zvatlani a pak paci paci. Chyta si nozicky. Doma konika a pritahuji ji do sedu jelikoz se zveda a taky se pretaci na bok. Vse nejradeji bez plenky 🙂 pokud to jde. Hrajeme si my dve bez hracek, hlavne s prstami, oblecenim a tak.....
To je standartni rezim kdyz ji hodne neboli rostouci zoubek nebo neni moc horko nebo neni nemocna. To je pak vse jinak a mame v noci den.
Tak to my taky chitame uz nozky , pci paci taky deame:D je casto v hraci dece nebo v lehatku kde na me kouka jak trebas vařím:D
@kristinn ja to lehatko nekde mam ale ani jsem ho nevytahla. Ji to nejak nezajima.....nejvetsi hracka jsem ja a svet kolem 😉
Dopredu kupuji pouze pleny, mleko a obleceni a ovocne a uspavaci caje nebo leky. S prikrmami zacneme za chvilku....
nO ONA V TOM LEHATKU VYDRŽÍ TAKY JEN CHVILKU...TAKY JI VSE ZAJIMA RADA SE PROCHAZI SEMNOU PO BITE A NA VSE KOUKA🙂 A KUPUJES DO PRDU NA MESÍC NEBO DYL?
Ted napriklad mneli v DM plenky pampers za super cenu tak jsem je koupila na mesic.....doufam. Mleko dle ceny ale nejmin na 3 tydny. Caj se tezko sehani od 4 mesicu tak klidne i na mesic.
Moje malá skoro 5 měsíců spí max 1 hodinu celkově přes den
Večer chodí spát kolem 8 a ráno kolem 5~6 už je zase vzhůru
my máme 4,5 měsíce
My to máme tak že vstává kolem 6. Zacvičíme vojtovku - před cvičením si sním hraji - paci paci pacičky, povídám mu.... ,nakojím, chvíli si hraje na hrací dece. (já se nasnídám) pak kolem půl 8 chce spinkat asi cca půl hodiny.
Pak nakojím a zase jde na hrací deku - buď jsem tam s ním nebo je sám a já třeba připravím oběd, vytřu, umyji nádobí > co je potřeba
kolem půl 10 chce zase spinkat (cca půl hodiny) - když je dobré počasí a já nepotřebuji něco udělat tak jdeme na procházku.
pak si hraje - má rád housenku od lamaze, hrajícího lvíčka z tesca a šustící knížku.
kolem půl 12 cvičíme vojtovku, zase s ním blbnu, pak ho nakojím a jde spinkat > dřív spal dvě hodiny i více teď spíše tak hodinku (když nebyli vedra chodili jsem ven - teď to nejde)
pak zase nakojím a je na hrací dece - převrací se na bříško, začíná trochu lézt
kolem půl 5 chce zase spinkat - zase půl hodinka, pak nakojím, čtu mu, hraji si s ním.
Mezi půl 7-7 cvičíme vojtovku (před každým cvičením ho převrací na bříško a zpět na záda ať si uvědomí ten pohyb) pak vykoupat, namazat olejíčkem - to ho hladím a říkám mu že ho masíruji. Nakojím a jde do postýlky na půl 8 - 8 spí (někdy usne během chvilky někdy si povídá a usne déle,ale max 20-30 minut.
Pak se budil v noci kolem 2-3 na kojení > teď co začali ty vedra tak se budí zase častěji cca 3x za noc.
Jak si s ním hraji? ukazuji mu hračky povídám říkanky, čtu mu pohádky, někdy jen obličeje (hodně začal šmátrat po obličeji a hlavně bodá do oko 🙂) - teď zvládám i domácnost - je celkem samostatný a na hrací dece s hračkami si vyhraje sám, ale až začne lézt to teprve začne legrace 🙂

Spi max 11 hodin do 8/9 rano......pak prochazka na par hodin. Pak domu a vecer opet par hodin prochazka. Zaspi max 22.00. Pije caj a mleko dle potreby.