icon

Co dělat, když se dítě v noci počůrá?

karol1996
30. čer 2022

Zdravim, uz treti den po sobe se mi v noci pomocila 3,5 leta dcera. Doted uz rok bez problemu. Opravdu me to rozciluje, co s tim?

jjasmina
30. čer 2022

@karol1996 nepije hodně v noci? a spí celou noc?

sorboni30
30. čer 2022

@karol1996 je psychicky v pohode? Neboji se neceho? Muze v noci jit na wc bez strachu? Jste s partnerem ok? Nehadate se? Pokud je dcera psychicky v klidu, muze se jednat o zdr.problem. Kdyz jsem byla mala, pocuravala jsem se.. ve vysledku jsem musela podstoupil operaci. Rozšiřovali mi močové trubice, byly uzke..
Takze se zamer na to, proc..
Vecer pred spanim ji nedavej pit..a nech ji vycurat.
V noci ji odnes na wc vycurat se..
Pokud by rano bylo opet nadeleni, res to s lekarkou detskou

luucia
30. čer 2022

Může být i nastydlá...pokud už se rok nepomočovala bývá to nejčastější příčinou náhle vzniklé inkontinence

sorboni30
30. čer 2022

@karol1996 jo a ještě bych ji v lekarne koupila cajik na ledviny..a proplachla ji cajikem. Jak pise viz nahore, muze byt nastydla takze odebrat moc a donest dr na vysetreni

cuuza
30. čer 2022

Nervy z konce školního roku, bouřky, nachlazení... Možností spousta...

karol1996
autor
30. čer 2022

Mozna nastydla. Nebo strhava pozornost na sebe, mame mesicni miminko. Jestli to nebude i tim?

kristyn86
30. čer 2022

Me se syn vzdycky pocura pred nemoci a to mu je 5 let. Pokud mate mesicni miminko,muze to byt i tim. Je to pro ni velka zmena. Psychicka. Prichod sourozence. Nebrala bych to jako strhavani pozornosti. Nezlobte se na ni,pochybuji,ze by to delala schvalne. Zkuste si o tom s ni v klidu promluvit,proc se to stalo? Uklidnit ji,ze se nic nedeje. Protoze syn je z toho treba vzdy smutny.

drakenn
30. čer 2022

@karol1996 tak pokud má potřebu strhávat na sebe pozornost tímto způsobem, tak je něco špatně. Zkus si načíst Dovychovat, mají tam na tohle téma - příchod sourozence

konidana
30. čer 2022

@karol1996 nastydnutí nebo sourozenec. Naše dcera byla už půl roku bez plen úplně v pohodě a po narození mladšího se začala pomočovat. Přes den teda. Klidně 2x , 3x komplet. Trvalo to asi 14 dní. Byly jí 2 roky.

sirinfirst
30. čer 2022

@karol1996 tak to bude miminkem..a prosím tě, nestrhává pozornost, nedělá to schválně a zlobit se na ní tomu rozhodně nepomůže.

karol1996
autor
30. čer 2022

@sirinfirst ja se snazim byt v klidu, ale jsem silene unavena, mladsi je nemocna. Takze nejaky tytyty proste ujede. Snazim se ji venovat co nejvic to jde. Mazlit ji, pusinkovat, cist pred spaním treba 10 pohadek.

kristyn86
30. čer 2022

@karol1996 Jestli to jen trochu jde,tak za to pocuravani nehubuj. Chapu,ze clovek ma jen jedny nervy,ze to cloveku ujede...Ale to pocuravani bude spis psychicky,co neovlivni...

zizibou
30. čer 2022

A s pitím všechno v normě?

karol1996
autor
30. čer 2022

@zizibou jojo 🙂

veronikav31
2. črc 2022

@karol1996 kdyby to přes víkend nepřešlo,tak vzít moč k pediatricce,pro jistotu