Co dělat, když se dítě v noci počůrá?
Zdravim, uz treti den po sobe se mi v noci pomocila 3,5 leta dcera. Doted uz rok bez problemu. Opravdu me to rozciluje, co s tim?
@karol1996 je psychicky v pohode? Neboji se neceho? Muze v noci jit na wc bez strachu? Jste s partnerem ok? Nehadate se? Pokud je dcera psychicky v klidu, muze se jednat o zdr.problem. Kdyz jsem byla mala, pocuravala jsem se.. ve vysledku jsem musela podstoupil operaci. Rozšiřovali mi močové trubice, byly uzke..
Takze se zamer na to, proc..
Vecer pred spanim ji nedavej pit..a nech ji vycurat.
V noci ji odnes na wc vycurat se..
Pokud by rano bylo opet nadeleni, res to s lekarkou detskou
Může být i nastydlá...pokud už se rok nepomočovala bývá to nejčastější příčinou náhle vzniklé inkontinence
Nervy z konce školního roku, bouřky, nachlazení... Možností spousta...
Mozna nastydla. Nebo strhava pozornost na sebe, mame mesicni miminko. Jestli to nebude i tim?
Me se syn vzdycky pocura pred nemoci a to mu je 5 let. Pokud mate mesicni miminko,muze to byt i tim. Je to pro ni velka zmena. Psychicka. Prichod sourozence. Nebrala bych to jako strhavani pozornosti. Nezlobte se na ni,pochybuji,ze by to delala schvalne. Zkuste si o tom s ni v klidu promluvit,proc se to stalo? Uklidnit ji,ze se nic nedeje. Protoze syn je z toho treba vzdy smutny.
@karol1996 tak to bude miminkem..a prosím tě, nestrhává pozornost, nedělá to schválně a zlobit se na ní tomu rozhodně nepomůže.
@sirinfirst ja se snazim byt v klidu, ale jsem silene unavena, mladsi je nemocna. Takze nejaky tytyty proste ujede. Snazim se ji venovat co nejvic to jde. Mazlit ji, pusinkovat, cist pred spaním treba 10 pohadek.
A s pitím všechno v normě?
@karol1996 kdyby to přes víkend nepřešlo,tak vzít moč k pediatricce,pro jistotu

@karol1996 nepije hodně v noci? a spí celou noc?