Jak spinkaj vaše dítka?
Ahoj Maminky,jdu jen s dotazem,mala 26m a nespí už po obede,večer jde spat tak kolem 21h protože drív nechce spat,do toho ji musím uspavat ,chytit ji za ruku aležet uní než usne
chce stale k nam do postele,ale nedavam jí pokavad si da ríct a do toho se i v noci budí,trva to dele,jen chci nazory tech co si tím prošly a kdy se to spravilo? 🙂 dekuji hezký večer preji 🙂
Dekuji 🙂 me to jakože nevadí,jen co sme koupily postel místo postýlky tak chce být uspavana....
V obdobi o ktorom pises, nejak po druhom roku, to bolo u nas takisto. Teda...spala poobede, ale aj poobede aj vecer uspavanie. A vecerbto niekedy aj hodinu a musela som byt pri nej. Potom sa v noci budila a musela som znovu pri nej sediet. Mala som z toho nervy, pretoze ako male mimino velmi skoro spala celu noc. Ale vydrzali sme a pomaly sa to zacalo menit. Teraz ma skoro 37 mesiacov a uz dlho je zaspavanie v pohode. Nespi poobede, max zaspi na chvilku v aute. Vecer po rituale pozerania jednej rozpravky u nas v posteli ide do svojej izby. Lahne si, zaspievam jej (alebo manzel povie rozpravku) a zaspi vacsinou uz pocas toho. O osmej uz vacsinou chrni. Spi zpravidla celu noc az do siedmej (osmej, pokial nejde do skolky). Takze radim nelamat do cez koleno. Zbytocne budete obe vynervovane. Vydrz a pomaly skusaj odchadzat.
@lorreine Moc dekuju celkem ste me sklidnila 🙂

Uspavat chtějí někdy děti až o školy, to je na dlouho..malá mi usne sám tak 1x do týdne, jinak musíme s ní, má 39m.