icon

Jak zvládnout vzteklé dítě? Rady od maminek.

lidija1234
12. dub 2023

Maminky poradíte nějaké rady co se vzteklým děckem? Malému je rok a půl a je to děs jak není po jeho tak hned rev,když mu něco nejde tak hned řev. Pomalu se sním enda chodit ven protože hned jak není po jeho se začne vztekat a hystericky řvát a mě tohle prostě nebaví fakt už si sním nevím rady a nějaké domlouvání a vysvětlování je úplně knicemu.

sanyy22
12. dub 2023

@lidija1234 já se vždy snažím ho nějak "rozptýlit" třeba jak začne řvát že chce jít do kaluže tak ho vezmu za ruku( což je jekot jako prase) a řeknu mu třeba hele, tam je kočička, pojď ji najít. A je klid.

emillyhk
12. dub 2023

@lidija1234 U nás to začalo v roce a půl. Ve vlnách se to tak jako různě vrací, teď má dva a čtvrt a střídavě mám chuť ho přetrhnout nebo zalézt do kouta a brečet 🤦‍♀️😤😭

zmrzlinka
12. dub 2023

@lidija1234 ne to normální období v životě člověka.Obdobi vzdoru.Určit hranice a vysvětlovat, vysvětlovat....Tim,že nebudete chodit ven se to nevyřeší.....

andelka
12. dub 2023

Nemám tucha. U nás je umanuta vzteklina čtyřleták.

lidija1234
autor
12. dub 2023

No je to děs ne vždy má člověk sílu pořád něco vysvětlovat nebo se snažit přenést pozornost na něco jiného a za půl roku má přijít další prcek na svět 🙈 samozřejmě to že nebudeme chodit ven není reálné jen by bylo super neodcházet skoro vždy se rvem 🙈budí doufat že je to období vzdoru a že snad i brzo skončí🙏ale nevím no málem byl od malá hrozně vzteklej a mýval často hysterické záchvaty pláče tak já nevim 🤷

krisstina93
12. dub 2023

Snažit se odpoutat pozornost, něčím zaujmout, na něco nalákat. Ale nepotesim, synovi teď budou 4 roky a stále je to boj a hysterické scény, valeni se po zemi apod jsou na denním pořádku :D je to proste povaha, má ještě dva sourozence a ani jeden to samé nedela.

te_reza
12. dub 2023

Někomu pomáhá 🍷, někomu 🍫🤣

lidija1234
autor
12. dub 2023

@te_reza víno nemůžu jsem těhotná a sladké jim ale z toho jsem zas v depresi že jsem tlustá 😂😂😂

rotkapchen
12. dub 2023

Mrkni na nevýchovu. Někdy mi pomůže ho lépe zklidnit. Někdy ne. Ale aspoň chápu, proč to dělá a nejsem na něj vnitřně naštvaná. Takže to pomáhá spíš mně. A ano, čas pomůže.