Jsem moc citlivá, když chráním svou dcerku na hřišti?
Ahoj maminky, mám holčičku roční, kdykoliv někam jdeme je úžasná, miluje děti, hrozně ráda za nimi chodí a kouká na ně, nebo se jich chce jen dotknout a prostě poznat, ale opravdu mě vytáčí ty ženský, co jim to vadí, mě je pak strašně malé líto.. Třeba příklad - včera jsme byly na hřišti a byla tam maminka s dcerkou a malá šla za ní a jen na ní koukala a chtěla dělat, to co dělá ona.. a smály se na sebe, bylo to hezký i ta maminka byla super, říkala “holčička za tebou přišla viď, budete si hrát že” a úplně super. Ale dnes, malá šla za nějakou holčičkou mohlo jí být max. 2-3 roky a ta ženská se tvářila, jak kdyby ji měla to dítě ukrást, moje dcerka přiběhla i k té paní a smála se a ta ženská? Si oddychla a odešla, jen koukala, bylo mi ji strašně líto…Copak dělá něco moje dcera špatně? Že se hned ty rodiče tváří jako kdyby jim chtěla něco vzít nebo to dítě zabit? To samé je i u MUDr, někdo je v pohodě a někdo koukne, kroutí očima a je ještě naštvaný, že tam snad jsme. Ale jako když jsme u pediatři co se dá čekat. Já nevím, jsem moc citlivá?.. 😔 děkuji..

@niki315 Moc děkuji za krásný komentář 😔❤️
Já si taky myslím, tohle je spíš ve mě, protože když jsem byla řešit po dceři narození alimenty s tím idiot…. Tak si frajer přišel sednul si a říkal, že ať mu ji ani neukazuju, ze ji nechce a nemá zájem, tak jsem ho vyrazila.. od té doby to mám hlavě a kdokoliv je na ni hnusný, nebo se blbě podívá, tak mi je to lito, vrátí se mi ta věta co řekl ten …..
Žádné dítě si nezaslouží, aby ho někdo nechtěl.. bylo to smutný.. ale naštěstí si nic nepamatuje, nikdy ji o tom neřeknu a co se týče toho hřiště, také ne… ona i když leze za detmi a chce s nimi na kolotoč, vezmu ji a jdeme pryč, protože by proste spadla a ona chvíli knoura a jde jinam. Takže pohoda ❤️😂