Když se 2,5letému dítěti něco zakáže, ubližuje si
Dobry den, chtela bych se zeptat, zda mate zkusenost nekdo s chovanim 2,5 leteho rostaka.
Synovcovi se neco zakaze, ze nesmi a bezi po byte a svihne sebou na zem a nebo boucha hlavou do sklenene skrinky, kdyz ne hlavou tak do toho busi brichem. I po napomenuti neprestava. Vubec sestra nevi, jak ho trestat popr. co udelat. Kdyz mu da na zadek tak opet sebou triskne na zem. Nemate s tim nekdo zkusenost? :/
Dekuji za jakykoliv nazor.
Všimla jsem si i zajímave věci, když se vzteka 1 moje dite, tak se me to vnitřne strasne dotyka, vytáčí me to a je to fakt intenzivni pocit (pro me). Zatímco když podobnou situaci předvede 2. dítě, jde to mimo me, úplne mi to sklouzne po povrchu. Je pravda, že to 2. je u toho asi trochu tišší, ale nemyslím, že je to hlavni důvod.

@olga_ No je to překvapení-u nás pětinásobné. A můžu říct, že mě to neuvěřitelně baví-hlavně ty starší holky, moc se nasmějeme. Chudák muž třeba něco vysvětluje, snaží se, ale nevidí, že ho 16-letá potvora mezi dveřmi předvádí...Až jsem to nani práskla. Smáli jsme se.On i nejmladší moje příkazy vtipně komentuje-směje se okolí, já méně.