icon

Nadpisy

hezz17
26. lis 2019

Já vím že už se to tu řešilo x krát. Opravy a úpravy nadpisu.... to že z toho jsou rozvita souveti, co se ani celá nevejdou, to že jsou kolikrát smyslem úplně mimo. Ale proboha ty hrubky???? To dělá korekce někdo, kdo měl ve škole 4 z češtiny ne? Neskutečný.

jituli84
26. lis 2019

No musím říct, ale že já když dám do nadpisu třeba jedno slovo, tak za chvíli je tam slov víc, takže to dělají asi korektorky

amazonkajanik
26. lis 2019

Jj, taky jsem si všimla, že mi to upravili. Ale je mi to šumák. Už sem žádný dotaz vkládat nebudu a stejně uvažuji, že zrušim i účet. Člověk se teoreticky na něco zeptá a není to " holky, co to může být?! Můžu být těhotná?!" A už mě blbost nadnáší. Nu což Všichni ste blázni, ale já su vzducholoď ...

amazonkajanik
27. lis 2019

Tak krom úprav nadpisů, nelze po jejich zákroku diskuzi smazat.

ter
Odpověď byla odstraněná
amazonkajanik
27. lis 2019

@ter právě že diskuze byla už rozjeta, pak se změnil nadpis a já teď můžu prd. Chtěla jsem změnit úvod, páč jsem to špatně napsala, byla špatně pochopena, ale jsem za ultra debila

caverina
27. lis 2019

@amazonkajanik tak za ultra debila je tu posledni dobou kazdy . .z toho bych si hlavu nedelala🙂

zelenaesmolda
27. lis 2019

kdyby radsi moderatorky fora delaly nejakou uzitecnejsi praci nez pozmenovani nadpisu...

caverina
27. lis 2019

@zelenaesmolda tak ono to neni nekdy na skodu...zrovna u diskuze Nedelni obed...to byl puvodni nazev...az pak tam byl dodan ten zbytek...a hned do dava vetsi smysl...

zelenaesmolda
27. lis 2019

@caverina
ano,nekdy to neni na skodu ale vseho moc skodi,ony ty nadpisy,ktere se ani pomalu nevejdou na monitor fakt nejsou nic moc.
Je tady spousta jinych veci k reseni-treba reklama,pyramidy,anonymni diskuze,ktere se zneuzivaji k dotazum na uplne kraviny,neustale opakujici se dotazy atd.

caverina
27. lis 2019

@zelenaesmolda pyramidy a podobne,by se resit mely to mas urcite pravdu...vsechno ostatni mi prijde neskodne...

zelenaesmolda
27. lis 2019

@caverina
neskodne ale pleveli to MK

caverina
27. lis 2019

@zelenaesmolda kdyz nebude plevit tohle tak to bude zas neco jineho...

zelenaesmolda
27. lis 2019

@caverina pravda

ter
Odpověď byla odstraněná
zelenaesmolda
27. lis 2019

@ter hlasim ale nic se vetsinou nestane,diskuze vesele pokracuje dal

ter
Odpověď byla odstraněná
caverina
28. lis 2019

@ter ja tady nemam problemy s zadnou diskuzi🙂

zelenaesmolda
28. lis 2019

@ter
naposled jsem takhle hlasila pyramidu a diskuze jela vesele dal jeste minimalne den,ta zakladatelka pak hazela linky i do jinych diskuzi a co se stalo?vubec nic.
asi z toho maji moderatori taky nejake prachy,ze to toleruji.

ter
Odpověď byla odstraněná
zelenaesmolda
28. lis 2019

@ter
to je sice fajn,ze jsou dobrovolnice ale na co je moderator,ktery sem skoro nechodi? 🙂

caverina
28. lis 2019

@zelenaesmolda tak se nejak MK ozvi a navrhni sebe,ale to mam obavy,ze by tu nezustalo nic...nic ve zlem🙂

zelenaesmolda
28. lis 2019

@caverina
neboj,zustalo 🙂
ono me to muze stvat jak chce ale pokud to neporusuje pravidla tak s tim jako moderator nic moc delat nemuzes,musis se timhle ridit.

caverina
28. lis 2019

@zelenaesmolda a je to vyreseno🙂 ja te klidne doporucim🙂

zelenaesmolda
28. lis 2019

@caverina
priznam se,ze me by to bavilo delat moderatora,chodim tu denne

caverina
28. lis 2019

@zelenaesmolda tak snad by to slo nejak zaridit...zkus jim napsat....

zelenaesmolda
28. lis 2019

@caverina
no,obavam se,ze me by k tomu asi nepustili,nejsem tu zrovna popularni 🙂
navic nevim komu vlastne napsat...

caverina
28. lis 2019

@zelenaesmolda neber to osobne🙂 ale myslim,ze na tohle zrovna popularitu nepotrebuji....mozna prave naopak🙂 neni tu nejaky kontakt ne ne?

ter
Odpověď byla odstraněná