Poradce pro výchovu devítiměsíčního syna. Nevíte o někom?
Dobrý den. Nevíte prosím o někom, kdo by nám poradil jak na výchovu syna. Máme devítiměsíční miminko. Od manžela dostávám neustále pucunk, jak ho rozmazluji, jak ho na sebe fixuji asi do 18 let. Že se nemám s ním tak s***.. že ho mám přidržet, když chci aby ležel. Když pláče, tak ho nebrat a podobně. Potřebuji nějakého poradce ideálně do domu. Článek mi nepomůže, to si radši přečte něco o sportu.. již šestý den po narození miminka mi zakazoval jít k němu když plakal, že si ho prý rozmazlím, a prý mu to radí jeho selský rozum. Podle něj už mám nastavovat hranice. Ano, asi to trošku přeháním, ale určitě potřebuji někoho, kdo nám určí co je příliš. Můžete mi prosím poradit nějakého psychologa na děti nebo kohokoliv, kdo by měl možnost čas se s námi zabývat ideálně v domácím prostředí?
Teď si postěžuji. Na syna jsem sama, širší příbuzenstvo nemá zájem pomoci, jen na rychlé podívání. Manžel na nás má 5 minut denně, v té době mě stihne sprdnout. Chci po něm obden alespoň koupání je to z 90% problém, prý si to mám dělat sama.
Hrabu pusou o zem, potřebuju nějakou podporu. S cizími dětmi to umí, dělá si srandičky. Milují ho ale ty jsou starší. Manžel trpí nedostatkem vlastní hodnoty a všechno řeší křikem a urážkami. Byla jsem přesvědčená že otec bude úžasný. Jsme spolu od puberty.
@sahrazad1 tak jsem se dnes dozvěděla, že ano i s babičkou. A to jsem myslím obě dostatečně informovala, že to mezi námi není dobré, jestli mají problém ať mi ho řeknou, že jsem schopná ho komunikovat, aby se nevytvářeli další zbytečné hádky.. že možná někdy budu taky taková, že to jsou běžný generační neshody a všechno se dá řešit přímo... kdyby aspoň povozily kočárek 🥴 nevíte o nějakým článku nebo něčem co bych mohla poslat aspoň mamince aby jí to docvaklo?
@prvomamka ne, nevim . Ale uvědom si , ze matkou jsi ty a ne tchyně . Ty rozhoduješ . Na můj vkus se s nimi moc mažeš , i s manželem . Protože tvůj hlavní problém je on a jeho neúcta k tobě . Druhý problém je zřejmě jeho matka , což znamená jestli on ten tvůj drahý není tak trochu mamanek .
@kakamila12 já to vím, resim to s psycholožkou. Bohužel zatím bez úspěchu, ale ráda bych kdyby mu alespoň někdo vysvětlit potřeby batolete, ať to slyší i jiný názor.
@prvomamka tak tady je problém v chlapovi ne dítěti, dítěte chce jen cítit svojí maminku , ono jinak neumí komunikovat s dětmi jsem fungovala stejně a rozhodně rozmazleni nejsou a hranice mají dost nastavené kopněte manžela do pr... samotným vám bude lepe
Radu nemám, ale čte se to hrozně zle. Strašně moc ti držím palce a pamatuj hlavně na syna a na sebe, věřím, že to ti dodá sebedůvěru 🫶

Nekeruje do něj jeho matka ?
@sahrazad1 tak jsem se dnes dozvěděla, že ano i s babičkou. A to jsem myslím obě dostatečně informovala, že to mezi námi není dobré, jestli mají problém ať mi ho řeknou, že jsem schopná ho komunikovat, aby se nevytvářeli další zbytečné hádky.. že možná někdy budu taky taková, že to jsou běžný generační neshody a všechno se dá řešit přímo... kdyby aspoň povozily kočárek 🥴 nevíte o nějakým článku nebo něčem co bych mohla poslat aspoň mamince aby jí to docvaklo?