icon

Proč mě dcerka odmítá políbit, ale ostatní ne?

kebes1511
7. lis 2022

18 měsíců, z jakého důvodu mi dcerka nechce dát pusinku, tatínkovi dá hned i psovi ale mamince ne. Zašklebi se a jde pryč ...kde je chyba? Někdy mě to hodně mrzí...

pampeliska1313
7. lis 2022

@kebes1511 syn dává pusinku snad všem a všemu - dneska polštář a zeď…) a když chci já, tak nic. Možná jak s nim jsem furt..) tak pusinky jen malinko. Většinou dělá, že mě neslysi a nevidí.) nemyslím si, že by to znamenalo něco víc.🙂

marianarem
7. lis 2022

@kebes1511 Mozno ta este stale berie ako svoju sucast, resp. berie vas dvoch ako jeden celok, nie si prenho tak iny clovek ako tata a babicka.

ekou
8. lis 2022

Já bych to tak neprožívala 🙂. Dítě se s tatínkem tulí a je prostě jen jeho. Jsou dny kdy přijde i za mnou, ale bude to tím, že mě má celý den ;)

jako_mala_holka
8. lis 2022

Neboj, to se zlepší... U nás to bylo občas podobné a teď skoro ve 2,5r je to hodně máma maminka, a tulí se, chce mě na spaní... Taťku chce taky hodně, nejlíp nás oba jako 😄 ale je to mnohem lepší než třeba před půl rokem, kdy mívala i hysteraky, když šel manžel ráno do práce... Beru to tak, že já jsem furt někde poblíž a taťka je půl dne pryč každý den... Když já jdu k doktorovi, být jen na půl hodiny, tak pak mě taky hledá a vítá mě, když se vrátím... To před rokem si ani nevšimla, že jsem pryč 😄

zmrzlinka
8. lis 2022

@kebes1511 já bych to tak neprožívala.Je to takové větší mimino.Za týden to bude možná obráceně....

elfka21
8. lis 2022

@kebes1511 mám stejně starou a je to stejné. Pusinkuje i obrázky v knížce. Ale nevadí mi to. Jsem ráda, že tatínka miluje. 😍 Jednou za čas mi pusu dá… ale já ji pusinkuju často a tomu zabránit nemůže. 😆😆😆🥰

triskova_v
8. lis 2022

Ja dostanu pusinku jen kdyz odchazim z domu. Obcas ji osidim a reknu si o pusinku kdyz jde tatka do prace nebo segra do skolky, ale v prubehu dne ani naznak. Tak to treba taky zkus ;)

curious_raven
9. lis 2022

Taky tak 🙂 Má teda skoro o dva měsíce víc. Občas to zkusím a většinou je výsledek -- Dáš mi pusinku? -- Asi né.
Dneska jsem dostala jednu, protože jsem byla celý den pryč. Tak bych se přidala k názoru, že když je s nimi člověk pořád, nepotřebuje přece pusinku :D Chybu bych v tom vůbec nehledala.

kebes1511
autor
9. lis 2022

@curious_raven je pravda, že bez nich skoro vůbec nejsem. Dnes jsem jednou za uherský rok jela nakoupit a dvojčata na mě cucela kam jako jdu😀 tak jsem řekla pusu a daly obě 😁😁 tak jsem byla šťastná jak blecha....asi to moc reším. Prostě jak píšete všichni jsem snima furt ....a pusinkuju je a ony nemají potřebu mi ji dávat. Asi musím chodit častěji pryč😀😁

elfka21
9. lis 2022

@kebes1511 dneska po dlouhé době uspával tatínek. Pustila jsem chůvičku, a víš co před usnutím šeptala? “Maminka maminka” pořád dokola. Když ji uspávám já, ptá se pořád na tatínka. Tak mě to potěšilo. 😊