icon

Ve 14 měsících odmítá umělé mlíčko

mrsnikola
15. bře 2016

Ahoj konikovky, kdy vase ditka prestaly chtit mlicko? Mame ted obdobi, kdy moje mala prestava chtit UM. Davam jen rano - slabsi verzi, protoze pak cca za hodinku miva svacinku, a pak vecer pred spanim. Driv nechtela jen rano, tak zacala snidat s nami. Ale ted nechce ani na noc. Vypije tak pul lahve a hotovo. Nemyslim si, ze uz je cas vysadit UM, ale treba se pletu. Dekuju za prispevky ;)

vopi001
15. bře 2016

náš malý se sám rozhodl v roce, že mlíko neee. Konzultovala jsem to s doktorkou, nic nenamítala. Jen mu do stravy zařadit sýr a jogurt, mléčné kaše. Malému jsou 2 a půl roku a je to zdravé batole. Nic mu nechybí. 🙂

prcccek
15. bře 2016

U nás stejné jako u @vopi001 😎

mrsnikola
autor
16. bře 2016

Super, moc moc vam dekuju holky 😊

nonnni
16. bře 2016

mam tri deti a nejdele mi pily UM do roka. Jedna jen do deseti mesicu. Pokud ji rozmanitou stravu, tak se neni ceho bat. Naopak.

ewuleta
20. bře 2016

Já moc s umělou stravou nemám zkušenosti, dceru jsem kojila do 3let a syna do roka a půl, kojila bych i déle ale pak jsem začala mít problémy se zádáma,jelikož jsem kojila oba naráz 😀 každopádně si myslím že mléko je pro dítě důležité tak do roka,a pokud ho nechce tak bych nenutila.Děti taky od roka jedly normálně,prso chtěly jen když usínaly;)mám ještě malého brášku stejně starého jako syna a ten je pro změnu od roka naučenej před spaním na krupicovou kaši;)