Černé kruhy pod očima. Co pomohlo?

kobliha300
9. bře 2021

Ahoj nevíte prosím, co zabírá na černé kruhy pod očima? Zkoušela jsem některé korektory a buď žádný efekt nebo je to vidět ještě víc. Nevíte o nějakém krému? Jaký tón korektoru si mám vybrat? V kosmetice se moc nevyznám, sotva si koupím make-up.. Trápím na ně už roky a nemůžu se jich zbavit..

bobina60
Autor odpověď smazal
Zobraz
keksik002
9. bře 2021

@kobliha300 zalezi na pricine vzniku..

terezz29
9. bře 2021

jak píše keksik, záleží, co je způsobuje....nedostatek spánku, změna pigmentace pleti, nedostatek tekutin...co se týče přípravků, tak moc fungujících jich neznám, ale doporučuji okurku, na kruhy pomáhá, ale chce to trpělivost, výsledek není hned. Studené obklady. Taky hodně pít a dostatek spánku. Já teď používám hyaluronové sérum - což je mega hydratace pleti. Co se týče korekce...tak to neporadím....

amazonkajanik
9. bře 2021

@kobliha300 prý pomáhá dát si vyluhovany,studený sáček od zeleného čaje. Jinak korektory musí být dva. První do fialova (paradoxně)a druhý v tónu pleti. Pak třeba garnier měl rollon přímo na kruhy, jeden s pigmentem. Pokud jsou to spíš pigmentové skvrny, tak na ty mě pomáhá redupetin(vybelil flek na kořeni nosu,mezi očima a "knírek ")

kobliha300
autor
9. bře 2021

@keksik002 to nevím , trpím na to už asi 5let, zdravotně jsem v pořádku, snažím se hodně pít a nemůžu se toho zbavit..

kobliha300
autor
9. bře 2021

@amazonkajanik A když dávám 2korektory , tak je nanesu pod sebe?Nebo dám fialový a na to ten druhý? Redupetin koupím normálně v drogerii?

madamas
9. bře 2021

Na kruhy pod očima mě pomáhá caviderm od Ryoru, samozřejmě při dlouhodobém používání. Jsou to ale kruhy vyloženě z únavy, taková ta unavená mdlá pleť.

amazonkajanik
9. bře 2021

@kobliha300 redupetin v lékárně. Korektor nejdříve ten fialový a po rozetreni se dává ten s odstinem pleti. Takhle mi to kdysi poradila kosmeticka

michaela666
9. bře 2021

Nejíš moc sladkého? Kruhy pod očima mám hromadu let. Když jsem v těhotenství držela dietu kvůli cukrovce úplně zmizely. Podle doktorky někdy pomáhá omezit nebo vynechat cukry. Teď je mám zase, ale ty už můžu svést na nevyspání.