Epilátor na obličej. Máte zkušenost?

popokatepetltekl
7. pro 2021

Dobrý den. Moje partnerka má teď hormonální problémy a začali jí na bradě růst tmavé chloupky. Koupil jsem jí Philips lumea (nejnovější s nástavcem na obličej) ale bohužel na to nezabírá. Poprosila mě, jestli by jí Ježíšek nepřinesl nějaký vytrhávací epilátor. Problém je, že se v tom absolutně nevyznám a na netu jsem moc porovnání nenašel. Máte někdo zkušenosti prosím? Koukal jsem třeba na Braun silk epil 9 a epilátor od Philips. Mockrát děkuji za odpovědi.

xmisas
7. pro 2021

@popokatepetltekl já mám epilátory na obličej, nicméně pouze na obličej, ten comate na fotce mi přijde spíše na nohy apod.. ty na obličej jsou o dost menší, jde s nimi i upravit obočí. Nedovedu si představit s takovymhle velikým epilátory kroužit po obličeji. I s tím malý jsme měla zr začátku problémy s celým červeným obličejem, pupínky a pod.. zkuzte kouknout, je jich hodně.. ja mám nějaký za cca 500 a funguje už přes dva roky.. ale píšete o černých chloupcích, ty ten můj nevezme. No ty stejne musím brát já nebo přítel pinzetu. Ale na chmiri co mám po celém obličeji je super. Párkrát za měsíc to s ním vezmu a pak jen řeším ty černe chloupky na bradě.

xmisas
7. pro 2021

@popokatepetltekl omlouvám se za hodně chyb v textu. Mobil to poupravoval a já už znovu nečetla 😂

popokatepetltekl
autor
10. pro 2021

@xmisas Děkuji za zkušenost. Psal jsem ještě přímo do společnosti Braun a byl mi doporučen Braun FaceSpa Pro 912, kdyby měl někdo stejný dotaz 🙂