icon

Genciálka na žluté vlasy. Máte zkušenost?

nikolamlyncekova
1. čer 2021

Ahoj holky prosím jsem bezradna, mám odbarvene červené vlasy a vlasy jsou žluté a mělo to byt na šedou. Bohužel teď nemohu dat tolik peněz za odbarveni. Četla sem a i Mamka má kamarádku která pomoci gencialove Vodičky dosáhla bílých vlasů. Prosím nevíte některá z vás nebo nemáte s tím někdo zkušenosti ?

veronka_123
1. čer 2021

@nikolamlyncekova myslim, ze lepsi by byl silver sampon 🙂

nikolamlyncekova
autor
1. čer 2021

@veronka_123 já to potřebuji poradně a ne jen samponem ale děkuji

bara88
1. čer 2021

Pokud si odbavovala sama tak bych už na hlavu nic nepatlala.tohle je největší kravina co může být si myslet že si sama z černých vlasů odbarvis na šedou. Nešetři na kadeřnici a pak si to nech udělat pořádně

nikolamlyncekova
autor
1. čer 2021

@bara88 já si myslím ze to je pouze má věc co udělám se svými vlasy já se jen ptala na natož té vodicky nic víc. Děkuji

veronicka89
1. čer 2021

@nikolamlyncekova existuje fialový sampo za asi 60kc v drogerkach. Že kterého ti zůstanou fialové ruce... Pokud si žlutá žádná gencialka ani šampon ti to nestane na bílou... Šampon i gencialka udělají obě to stejně... Vyneutralizukou žlutou... Ale pokud to máš moc... A ještě třeba kořínky jinak než špičky apod budeš fialovo žluto hnědá 🤣...
Mám s tím asi 20 létě zkušenosti... Osobní 😂...

nikolamlyncekova
autor
1. čer 2021
lentilkah
1. čer 2021

Jestli chces sedou, tak bys to ted mela nejakou sedou natonovat- treba prelivem. Nebo chces studenou blond?

amazonkajanik
1. čer 2021

@nikolamlyncekova z černých na šedou je běh na dlouhou trať a navíc, sama doma spíš než šedé docílíš hlavy bez vlasů. Ten silver šampon se dává na stažení žlutých odstínů. Genciana vysusuje,což nyní tvé vlasy nepotřebují, naopak teď dávat hydratacni zábaly. Vím o čem mluvím, rok jsem stahovala permanentní modro-černou, sem tam nějaký pramen se odpálil, abych měla co nejsvětlejší podklad pro mou vysněnou modrou ...

nikolamlyncekova
autor
1. čer 2021

@amazonkajanik gencialka použita žádný problém vysušení taktéž ne jsem spokojena a z červených vlasů mám platinové

leniczka23
1. čer 2021

@nikolamlyncekova můžu poprosit fotku jako kadeřnici vy mě to zajímalo. Diky

nikolamlyncekova
autor
1. čer 2021

@leniczka23 co by vás zajímalo

leniczka23
1. čer 2021

@nikolamlyncekova jak píšu, fotku po použití tě gencialky

nikolamlyncekova
autor
1. čer 2021
leniczka23
1. čer 2021

@nikolamlyncekova díky moc, čumím. Ale teda tvrdit že nejsou vysušené, ty vlasy jsou mega vysušené, takže Radim, teď trošku ozdravit a pokud barvit na tmavo, tak stačí jen natonovat, to jde pak mnohem lépe dolu 😉

nikolamlyncekova
autor
1. čer 2021

@leniczka23 výše poslána fotka

nikolamlyncekova
autor
1. čer 2021

@leniczka23 upřímně taky koukám nevěřila sem tomu ale je to zázrak. Místo 500 korun za peroxidy atd jsem dala 50 korun za něco co se dá využít i jinak. Takže zbytečne to doma neleží. Každopádně vysusene nevysusene mě to je tak nějak jedno hlavní je ze to mám tak jak sem chtěla

natysnovec
1. čer 2021

@leniczka23 kristova hnato... Vid🙂🙂

amazonkajanik
1. čer 2021

@leniczka23 mě to bylo jasné, že budou rozlítaný ...A prej, že je jí to jedno. To je teď, ale potom, jak začnou jít do kelu, páč se budou odbarvovat kořínky a bez dodatečné výživy ...😟

nikolamlyncekova
autor
1. čer 2021

@amazonkajanik je to moje věc jsem spokojena tohle není poprvé dělala sem v minulosti i 12 procentním peroxidem. Jsou to moje vlasy tak prosím když řeknu ze mi je jedno jaké jsou tak proste je mi to jedno a je to můj názor

amazonkajanik
1. čer 2021

@nikolamlyncekova tyhle vlasy potřebují nyní řádnou regeneraci, jinak té skoro platinove můžeš udělat "pa pa"

nikolamlyncekova
autor
1. čer 2021

@amazonkajanik tahle diskuze neodpovídá vaši odpovědi ptala sem se pouze na gencialku nic víc nic min

bara88
1. čer 2021

@nikolamlyncekova máš to překrásné.-)👍

bara88
1. čer 2021

prý místo 500kč za peroxidy sem dala 50kč

sticker
leniczka23
1. čer 2021

@natysnovec jo🤣🤣

amazonkajanik
1. čer 2021

@nikolamlyncekova no, tak jsme ti poradili a uvidíš za čas. Jinak, pro příště, až tě blond zase omrzí a půjdeš do tmavé barvy, tak by sis mohla předem zjistit, že se permanentní barva dá z vlasu odstranit šetrněji, než rovnou peroxidem a za další, na fb je skupina, která je zaměřena přímo na účesy, barvy a extrémní proměny ...