icon

Jak správně sušit zimní koženkové bundy s výplní?

veryvory
2. zář 2025

Ahoj holky, jak sušíte zimní koženkové bundy s výplní? Mám úplně zdrclou výplň, do sušičky se bojím 🤔🙏 Mám pračku se sušičkou v jednom a program na sušení je tam: bavlna, syntetika, jemné prádlo a vlna a studený vzduch tam asi nejde nastavit 🤔 Děkuji za případné odpovědi, pouze pokud někdo má zkušenost.

1pomnenka
3. zář 2025

To není na praní, dost bych se divila, kdyby to na štítku bylo. To je na čistírnu. Pokud se ti srazila výplň, je to na vyhození.

veryvory
autor
3. zář 2025
@1pomnenka

To není na praní, dost bych se divila, kdyby to na štítku bylo. To je na čistírnu. Pokud se ti srazila výplň, je to na vyhození.

@1pomnenka na štítky vůbec nekoukám, to bych nemohla vyprat snad žádnou bundu 🙈 Peru i boty, vše. Jde mi spíš o konkrétní zkušenost, kdo má takovou bundu doma, hodně se nosí a prodává např. Mohito, Zara, Bershka... Jde mi vyloženě o zimní bundu s výplní, ne klasickou koženku, ale to peru též, mám i koženkové šaty, overal, kalhoty, vše peru normálně, jen nedávám do sušičky, to se přece prát musí...

babka
3. zář 2025
@veryvory

@1pomnenka na štítky vůbec nekoukám, to bych nemohla vyprat snad žádnou bundu 🙈 Peru i boty, vše. Jde mi spíš o konkrétní zkušenost, kdo má takovou bundu doma, hodně se nosí a prodává např. Mohito, Zara, Bershka... Jde mi vyloženě o zimní bundu s výplní, ne klasickou koženku, ale to peru též, mám i koženkové šaty, overal, kalhoty, vše peru normálně, jen nedávám do sušičky, to se přece prát musí...

@veryvory ja susim i kozenkove veci v susiccce a nikdy se tomu nic nestalo. Hodila bych to tam 🙂

veryvory
autor
4. zář 2025
@babka

@veryvory ja susim i kozenkove veci v susiccce a nikdy se tomu nic nestalo. Hodila bych to tam 🙂

@babka fakt? To je super zpráva 😁 Na jaký program? Jemné prádlo?

babka
5. zář 2025
@veryvory

@babka fakt? To je super zpráva 😁 Na jaký program? Jemné prádlo?

@veryvory ano, outdoor nebo jemne pradlo. Ale susila jsem jaksi omylem dceri kozenkovou sukni a leginy s normalnim pradlem a taky uplne v pohode. Asi zalezi presne na materialu, ale nikdy se mi s nicim nic nestalo