Jak zakrýt začínající šediny bez chemické barvy?
Ahoj všem. Máte někdo tip, jak zakrýt začínající šediny? Mám je jen v jednom "hnízdě" celkem hustě zbytek hlavy nic. Barvit chemickou barvou celou hlavu nechci. Zkoušela jsem pudr od Palette, sprej Réell'e a příšernost. Kdyby to šedivělo všude rovnoměrně,tak to asi neřeším, ale tohle se mi nelíbí.

@zanett
Diky.
Jasne,strucne, zrozumitelne napisane.
Aj som si myslela,ze melir je fajn, ale na sediny to nebude.
Inak par sedivych zien v nasom veku,relativne peknych poznam ale mne to sexy fakt nepride, nechcem to tak, takze tiez sediva chodit nebudem.
Ale u inych zien mi to nevadi,dokonca ich aj obdivujem,ze niektore dokazu byt zdravo sebavedome aj so sedivymi vlasmi a bez make-up. To mne by uz blikal esteticky alarm a necitila by som sa v tom dobre.
Dala bych blond hennu - sediny ti chytnou blond a ty zbylé vlasy to oživí a ozdravi . Až budeš šedivá víc , můžeš melirovat jak v odkaze. Každopádně , není to žádná hrůza .
@trdelnik234 Tak co si budem povidat; sediny pridavaji roky, jak u zen, tak u muzu. Dnes je moderni protlacovat prirodni vzhled a tedy i sediny. Na sedinach neni nic spatneho, akorat to teda pridava vek, bez ohledu na to, jak je zena upravena. Pokud se to nekomu libi nebo mu to nevadi, tak je to samozrejme v poradku a nam ostatnim neprislusi to soudit. Akorat ja teda nejsem psychicky pripravena na to vypadat jako starenka 😀 Takze sediny ukazovat hned tak nebudu...pokud mozno nikdy 😀
...ale mam zkusenost z Holandska, kde jsem pred 20 lety kratce zila jako studentka; uz tehdy tam byl hrozne popularni ten prirodni vzhled a maloktera zena stredniho veku si barvila vlasy. Ony ty zeny byly obecne vic upravene, nez treba ceske zeny, ale holt ty vlasy nechavaly 'na prirodno', spousta zen ve strednim veku mely sediny nebo i uplne bile vlasy. A moje pani domaci mela sedive/bile mikado. Bylo ji 45 let. Vypadala jako babicka. Strasne me prekvapilo, ze mela dve relativne male deti, protoze vizualne to byla starenka v duchodu. Sice upravena, nalicena, vzdy perfektni manikura, ale proste kvuli tem vlasum to byla babicka. Sedive (resp. skoro uplne bile) mikado ji delalo neuveritelne starou. Ja jsem o pet let mladsi nez byla tehdy ona a obcas si pripomenu, ze takhle nechci dopadnout.
@zanett
No to ja tiez nie.To my dve sa perfektne zhodneme v tomto.
Vo veku 40 a plus to chce stihlu postavu, upravenu fasadu a uces,co ti nepridava na veku.
Upravene nechty su krasna vec,ale ked mas nadvahu,satnik a uces jak babicka,tak to proste nezachrania.
@veronicka89 barvici masky mi na sediny moc nechytaji.
Jinak jeste tip pro autorku...tohle je docela dobry
https://www.google.com/search?q=palette+root+re...
@lentilkah a jakou jsi mela ? Ja teda nemyslim ty z drogerky ...
Ja na blond vlasech mela barvici masku asi rok 🤣
Barva na vlasy. Nic jiného asi nevymyslíte.
@veronicka89 Zrovna i tu Maria Nilla. Na ty sediny obecne vsechno hur chyta a rychleji se vymyva.
@zanett ano kazdy den je takto pryc, dela ucetniho, plat je uprimne hrozny, smluvne ma snad 33 hrubeho, takze dela jeste ucetnictvi doma na sebe, zadne prescasy se neproplaci, dle smlouvy tam ma byt od 8 do 17 hod, ale jak pisu, je to ucetni a je tam sam, takze zrovna nyni v obdobi priznani atd je a proste od rano do vecera, aby vse stihl, to ze s jeho praci nesouhlasim je holt jina, ale ma svuj sen do budoucna, a tohle je proste nejaka jeho cesta,jak se k nemu dostat a zamestnani menit nebude
@lobella
Ahoj, a kto ti pomaha s detmi?
Ja viem,ze o tom tato tema nie je, ale pride mi to fest nevyhodne pre vas dvoch. On uhnany z prace,deti skoro nevidi,ty unavena z deti,tehotna...
To je skoda,ze si firma nevie otvorit VPN pripojenia cez fy ucet na dialku.
Som velmi rada, ze mojho manzela moj nazor teda zaujima a berie ho do uvahy. Fungujeme spolocne,tak veci ako pracovna doba, dochadzanie,sluzobne cesty,plat, preberame do hlbky, su pre nas dolezite.
Inak by sme ako rodina nemohli fungovat kvalitne,kebyze si on sedim v robote do 20h a ja jazdim 2x do mesiaca po sluzobkach napriklad.
@trdelnik234 o deti se starame jen my 2, o vikendu jsme vsichni spolecne, v tydnu je to kor v tomto obdobi priznani,dani proste takto, ze chodi na 8 - pul 9 domu, take vse spolecne probirame resime, kdyz jsme spolu zacali chodit pred 10 lety,tak mel jinou praci a nedelal na sebe, pak si nasel tuto praci, ktera ho bavi, lip uzivi, k tomu zacal delat i na sebe, jelikoz jednou chce jet pouze na sebe, aby nebyl vazany na zamestnavatele...
@lobella
Super
Mas fotku,ze jak to vyzera?
@trdelnik234 vyfotim pozdeji
Vypada to fakt dobre a na takhle drobne kryti to zatim staci. Na aplikaci stare triko a bude to v pohode.

@trdelnik234 Ja mam sedin opravdu malo (to musim zaklepat 😀), prave proto chodim na melir, protoze prameny melirovanych vlasu vedle mych svetle hnedych vlasu udelaji takovy hezky barevny mix a v tom se tech par sedin ztrati. Na melir chodim i proto, ze ta chemie ty vlasy trochu vysusi, coz ja potrebuji, jelikoz se mi vlasy dost masti, po meliru maji potom jakoby vic objemu, nejsou tak zplihle. A libi se mi ten barevny mix, vizualne to vypada, ze mam hustsi vlasy. Takze s melirem spokojena jsem 🙂 Tedy, cena je vyssi, protoze je to narocnejsi na praci nez napatlat na hlavu barvu, ale stoji mi to za to🙂
Ale se sedinami si melir neporadi, bohuzel. Protoze melir zbavuje vlas pigmentu, cimz se dosahne zesvetleni. To ale neni mozne udelat na sedivych vlasech, protoze ty uz pigment nemaji. Takze na melir sedive (bile) vlasy nereaguji vubec. Na sediny je potreba barva, ktera ten vlas obali. Sama nevim, co budu delat, az budu hodne sediva, asi holt budu muset chodit na klasickou barvu, nebo spis dve barvy ton v tonu, jednolita barva po cele hlave mi neslusi....ale doufam, ze me to jeste dlouho neceka. Az k tomu dojde, tak holt budeme muset s kadernici neco vymyslet, protoze uplne sediva byt nechci. Nevim, jestli jsem ti pomohla 🙂