icon

JOOM. Recenze?

martt
27. říj 2020

Holky prosím nakupoval jste někdo přes JOOM? Byli jste spokojeni nebo nespokojení? Líbí se mi tam mikiny pro kluky, ale nevím jestli objednat. A recenze jsem žádné nenašla jestli jsou spolehlivý.

Strana
z2
ahoj345
5. bře 2021

Od zaplacení mám prázdné objednávky..

martt
autor
5. bře 2021

@ahoj345 Tak jim napiš. Pokud máš stržené peníze v bance tak bych jim to k tomu přilozila. Uprime mne se tohle ještě nestalo

amazonkajanik
5. bře 2021

@ahoj345 přesně, máš přece potvrzenou platbu v bance. Jinak koukám, že svítí košík, že je plný.
Jinak, já zůstala u joomu z toho důvodu, že s nimi za celou dobu nebyl problém. Za to vova mi zlobila

ahoj345
5. bře 2021

@martt no já si nejsem úplně jistá, že to vyjde, protože jsem platila tzv. virtuální kartou. A ta se po zaplacení deaktivuje. Pořád mám číslo té karty, ale nemám ten důkaz, že byly strženy peníze.

amazonkajanik
5. bře 2021

@ahoj345 no tak to je blbě, ať karta normální, nebo virtuální. Aby nebyl nakonec problém s kartou a ne joomem 🤔

ahoj345
5. bře 2021

@amazonkajanik nene tento způsob používá hodně lidí a jsou spokojení

amazonkajanik
6. bře 2021

@ahoj345 ale je divné, že nelze dohledat, že se platilo konkrétnímu obchodu 🙄 to by se mělo zobrazovat bez ohledu, jestli šlo o převod, nebo platbu kartou debetní, virtuální nebo přes google pay...

ahoj345
6. bře 2021

@amazonkajanik no po platbě se mi zobrazilo, že se platilo na joomu

amazonkajanik
7. bře 2021

@ahoj345 no a to musí být stále dohledatelné v historii plateb.

ahoj345
7. bře 2021

@amazonkajanik tak to nevim. Ale pořád mám číslo té karty. Kdybych jim to poslala, tak by mi poslali novou čepici?

ahoj345
7. bře 2021

Tohle jsem našla, že jim to mám poslat jestli se stane ten stejný problém jako mám.

amazonkajanik
7. bře 2021

@ahoj345 tak to zkus a oni to vyřeší. Teď je ale otázka, zda ta čepice bude dostupná, nebo ti vrátí peníze. Myslím ale,že spíš to druhé . Mě dohromady vrátili už cca 1.500,- z čehož mi nakonec zboží za 300,- dorazilo o 6měsíců později 😁

ahoj345
7. bře 2021

@amazonkajanik no právě ta čepice je už vyprodaná. 😄ale našla jsem podobnou. Horší by bylo ldyby mi chtěli vrátit ty peníze... tam pak bude asi problém s tou kartou

amazonkajanik
8. bře 2021

@ahoj345 tak se uvede číslo účtu, si myslím, že si to vykomunikuji

ahoj345
12. bře 2021

Jdu jim teda napsat no... a ještě potřebuju vědět jestli jim můžu psát česky? Já právě vůbec nevím jak jim mám napsat, že se mi peníze odečty, ale objednávka se nevytvořila.

amazonkajanik
12. bře 2021

@ahoj345 oni v poslední době dost uzpůsobili stránky i pro české zákazníky, tak bych to zkusila v češtině. A napsat, že nevíš, jaký je stav objednávky, že se to nezobrazuje, tudíž se ani neví termín doručení, poslat jim screen a čekat na vyjádření o postupu

ahoj345
12. bře 2021

@amazonkajanik jo takhle díky za odpověď

wow
17. bře 2021

Také chci dneska zkusit prvně objednat z Joom, ale zaráží mě, tam není žádné poštovné?

amazonkajanik
17. bře 2021

@wow není 😉 jediné, co se změnilo, tak produkty drobet zdražily,páč je od května uvalené clo. A jediné riziko toho,že není poštovné, že se dlouho čeká, než to přijde. Už mám dle aplikace zboží měsíc v čr a dorazila jen jedna zásilka,která je zdravotnickou pomůckou. Pokud mi to pošta do 26.3. nedoruci, žádám o vrácení peněz a nejpozději do 14dnů je mám připsané na účtu. Když jsem kupovala fusak do sporťáku, tak česky obchod nabízel skladem za 600,- já jej koupila za 260,- a přišel za měsíc od objednávky. Byly naprosto stejné ...

amazonkajanik
18. bře 2021

Tak mi dnes přišli ty 3balíčky, co jsem tak očekávala. Resp jeden ,páč to joom dal do jednoho pytle s jejich logem 😉 ještě zbývají sluneční brýle pro syna,ty byly objednané dýl a mají být už také v čr, tak doufám, že přijdou v pořádku ...A už koukám, co dalšího objednám, líbí se mi u nich jedny tankiny a trička

byra
15. čer 2023

Holky pokud objednám zboží, nebude pak po mě ještě pošta chtít nějaký doplatek ? Kdysi jsem objednávala z AE, pak vím že se zavedlo clo a třeba tchýni přišel mail od ČP, aby napsala co je v balíčku a vyplnila nějakou tabulku...

Strana
z2