JOOM. Recenze?
Holky prosím nakupoval jste někdo přes JOOM? Byli jste spokojeni nebo nespokojení? Líbí se mi tam mikiny pro kluky, ale nevím jestli objednat. A recenze jsem žádné nenašla jestli jsou spolehlivý.
@ahoj345 přesně, máš přece potvrzenou platbu v bance. Jinak koukám, že svítí košík, že je plný.
Jinak, já zůstala u joomu z toho důvodu, že s nimi za celou dobu nebyl problém. Za to vova mi zlobila
@ahoj345 no tak to je blbě, ať karta normální, nebo virtuální. Aby nebyl nakonec problém s kartou a ne joomem 🤔
@amazonkajanik nene tento způsob používá hodně lidí a jsou spokojení
@ahoj345 ale je divné, že nelze dohledat, že se platilo konkrétnímu obchodu 🙄 to by se mělo zobrazovat bez ohledu, jestli šlo o převod, nebo platbu kartou debetní, virtuální nebo přes google pay...
@amazonkajanik no po platbě se mi zobrazilo, že se platilo na joomu
@ahoj345 no a to musí být stále dohledatelné v historii plateb.
@amazonkajanik tak to nevim. Ale pořád mám číslo té karty. Kdybych jim to poslala, tak by mi poslali novou čepici?
@ahoj345 tak to zkus a oni to vyřeší. Teď je ale otázka, zda ta čepice bude dostupná, nebo ti vrátí peníze. Myslím ale,že spíš to druhé . Mě dohromady vrátili už cca 1.500,- z čehož mi nakonec zboží za 300,- dorazilo o 6měsíců později 😁
@amazonkajanik no právě ta čepice je už vyprodaná. 😄ale našla jsem podobnou. Horší by bylo ldyby mi chtěli vrátit ty peníze... tam pak bude asi problém s tou kartou
@ahoj345 tak se uvede číslo účtu, si myslím, že si to vykomunikuji
Jdu jim teda napsat no... a ještě potřebuju vědět jestli jim můžu psát česky? Já právě vůbec nevím jak jim mám napsat, že se mi peníze odečty, ale objednávka se nevytvořila.
@ahoj345 oni v poslední době dost uzpůsobili stránky i pro české zákazníky, tak bych to zkusila v češtině. A napsat, že nevíš, jaký je stav objednávky, že se to nezobrazuje, tudíž se ani neví termín doručení, poslat jim screen a čekat na vyjádření o postupu
@amazonkajanik jo takhle díky za odpověď
Také chci dneska zkusit prvně objednat z Joom, ale zaráží mě, tam není žádné poštovné?
@wow není 😉 jediné, co se změnilo, tak produkty drobet zdražily,páč je od května uvalené clo. A jediné riziko toho,že není poštovné, že se dlouho čeká, než to přijde. Už mám dle aplikace zboží měsíc v čr a dorazila jen jedna zásilka,která je zdravotnickou pomůckou. Pokud mi to pošta do 26.3. nedoruci, žádám o vrácení peněz a nejpozději do 14dnů je mám připsané na účtu. Když jsem kupovala fusak do sporťáku, tak česky obchod nabízel skladem za 600,- já jej koupila za 260,- a přišel za měsíc od objednávky. Byly naprosto stejné ...
Tak mi dnes přišli ty 3balíčky, co jsem tak očekávala. Resp jeden ,páč to joom dal do jednoho pytle s jejich logem 😉 ještě zbývají sluneční brýle pro syna,ty byly objednané dýl a mají být už také v čr, tak doufám, že přijdou v pořádku ...A už koukám, co dalšího objednám, líbí se mi u nich jedny tankiny a trička
@martt Super kvalita http://ad.admitad.com/g/jurxd1070w84b58234b1c96...
Holky pokud objednám zboží, nebude pak po mě ještě pošta chtít nějaký doplatek ? Kdysi jsem objednávala z AE, pak vím že se zavedlo clo a třeba tchýni přišel mail od ČP, aby napsala co je v balíčku a vyplnila nějakou tabulku...

Od zaplacení mám prázdné objednávky..