JOOM. Recenze?

martt
27. říj 2020

Holky prosím nakupoval jste někdo přes JOOM? Byli jste spokojeni nebo nespokojení? Líbí se mi tam mikiny pro kluky, ale nevím jestli objednat. A recenze jsem žádné nenašla jestli jsou spolehlivý.

amazonkajanik
27. říj 2020

@martt nakupuji přes ně dlouho. Když zboží dorazí a neodpovídá tomu,co bylo třeba na obrázku,reklamuji a vrátí peníze. To se mi stalo u pastelek a 7rolicek reflexní pásky (místo červené poslali bílou)Poškozené zboží taktéž,bezproblémová reklamace,do 14dnů peníze zpět na účtě. Teď čekám na fusak do sportaku. Jo,a když to neodrazí v termínu,rovnou se sami ptají a automaticky se vyřizuje vrácení peněz. I kdyby to dorazilo třeba o měsíc déle. Reklamovane zboží jsem ani jednou nemusela vracet,stačila fotka,nebo prostě odkliknout,že nedorazilo. Materiál,nebo kvalita celkem dobrá. Autokamera za 350,- nám fungovala přes rok,dokud se nezhroutila paměťová karta🙄 druhá kamera jede stejně dlouho a zatím v pohodě. Takže já za sebe jsem spokojená 😉

martt
autor
28. říj 2020

@amazonkajanik Děkuji moc za odpověď. Ja jsem v tomhle trochu víc nedůvěřivá tak se radši nejdříve ptám na zkušenosti ostatních 🙂.

amazonkajanik
28. říj 2020

@martt ještě jsem nakupovala na Vova,ale ta mi moc nesedí. A špatné recenze jsou na Wish

anna5545
6. pro 2020

@amazonkajanik Mužů se prosím zeptat jaký je e-mail na tu reklamaci nebo kde jste ho našla? Už týdnu mi nepřišlo zboží ani penize. ”

amazonkajanik
6. pro 2020

@anna5545 email není. V sekci mé objednávky si musíte kliknout na to,že zásilka nebyla obdrzena a zažádat o refundaci. Taky čekám na zboží objednané v říjnu,od 8.11. dle nich ho má mít pošta. Tak tam mám,že pokud zboží nedojde do 27.1. tak můžu žádat o vrácení peněz. Jsou to 3neděle,co mi přišly sluchátka,která byla objednana v lednu a v březnu mi za ně vrátili peníze 🤷 takže problém bude spíš na straně pošty,jak překvapivé 🙄

justonecrazygirl
7. pro 2020

Ahoj, zajímalo by mě jaká je u nich přibližná doba doručení. Díky za odpověď😊

martt
autor
7. pro 2020

@justonecrazygirl Je to různé. Mikiny jsem si objednávala v půlce října a jeste nepřišli. 11.11 jsem objednávala nějaké hračky pro kluky a ty přišli minulý týden PPLkem.

amazonkajanik
7. pro 2020

@justonecrazygirl přesně,je to různé. Triko mi třeba došlo 14dní od objednání,normálně býval měsíc,ale jak začal na jaře covid a do toho se na tyhle zásilky dalo clo,trvá to déle. Navíc mi teď 2x změnili dorucovaci termín,asi nás bylo hodně,co žádalo o vrácení peněz,že zásilka nedošla. Dnes mi přišla první věc z 5,které jsem objednavala v říjnu a jako na potvoru ta,kterou nejméně potřebuji (universální pláštěnka na kočárek,ta stará se trhá)

amazonkajanik
9. pro 2020

Tak mi dnes dorazil zbytek 😉

ahoj345
27. únor 2021

Zdravím chci se zeptat. Objednala jsem čepici přes Joom, peníze se strhly. Čekám už měsíc a furt nic. Teď jsem četla, že se mi objednávka měla zobrazit v té aplikaci. Bohužel nic tam není. Nevím co mám dělat a screenshot stržení peněz nemám jelikož jsem nevěděla co dál.

amazonkajanik
27. únor 2021

@ahoj345 v mé objednávky nic není? Nezměnila jste mezi tím třeba adresy,nebo nějaké nastavení? Jinak měsíc je celkem běžná čekací doba a teď je dodání delší, mají v číně nový rok, plus covid. Já na jaře neobdržela zásilku v hodnotě 800,- vrátili mi celou částku. Ale to lze jen,pokud se vám zobrazují objednané věci s termínem doručení

amazonkajanik
27. únor 2021

@ahoj345 příklad, takhle to mám já ...

martt
autor
27. únor 2021

@ahoj345 mne potvrzeni chodi i na email . Ja ted od ledna čekám na tričko a ještě nedorazilo. Ale mam to v těch mých objednávkách.

amazonkajanik
27. únor 2021

@martt to ti brzy končí termín a budeš moci žádat o vrácení peněz 😉
Já mám už od 2.2. zboží v čechách (resp u pošty) tak čekám.
Ale fakt prča,když mi vrátili v březnu loňského roku peníze za sluchátka a najednou říjen a ony byly ve schránce 😂

martt
autor
27. únor 2021

@amazonkajanik Mne prodloužili termín doručení do 17.3 . Tak uvidíme. Kazdopadne podle sledování by zásilka měla uz ležet někde v ČR. 😃 Mne teda zatím přišlo všechno tak doufám ze dorazí i to tričko, protože takové jsem tady u nás v ČR neviděla.

amazonkajanik
27. únor 2021

@martt jo,oni to dělají teď cca půl roku, že první termín prodlouží o další a pak reklamace. Se nedivím. Kdyby nás bylo v čr 100,co objedná za 700,- tak vrací 7tis. 😟a to už není malá částka. Bohužel nelze tyhle zásilky na území dále sledovat, aby se dalo reklamovat u konečného dopravce a odesílatel nebyl na tom bit. Ale to by se pošta asi posr ...😂 a to říkám jako bývalá doručovatelka, kdy mi milý kolegové kdysi poslali balík úplně jinam (adresa čitelná a správně uvedena) a pak ho chtěli poslat na zpětku, s tím, že jsem zavčas odchytila a volala na 3 čísla (zaplaceno převodem, takže po telefonu i pěkný kotel)😁

ahoj345
28. únor 2021

@amazonkajanik nene nic jsem nezměnila, ale moje adresa se normálně zobrazuje.

ahoj345
28. únor 2021

@amazonkajanik já to mám právě prázdné

ahoj345
28. únor 2021

@martt taky jsem to hledala v mailu a vůbec nic o objednávce. Když se potvrdila platba tak akorát psali, že se objednávka připravuje mám pocit.

ahoj345
28. únor 2021

@amazonkajanik to se zobrazuje hned co se zaplatí nebo až po obdržení zásilky?

martt
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
martt
autor
28. únor 2021

@ahoj345 To je divné. Mne přišel email ,ze zásilku pripravuji a pak ze je na cestě. Jinak v aplikaci mam moje objednávky a tam vidím v jakém jsou procesu. Bohužel mám telefon a neumím zatím dávat screenshoty.

amazonkajanik
Autor odpověď smazal
Zobraz
amazonkajanik
28. únor 2021

@ahoj345 po zaplacení cca během dne se ukáže, že se zásilka připravuje

ahoj345
1. bře 2021

@amazonkajanik aha... no tak to vůbec nevím co teď 🤷

ahoj345
1. bře 2021

@martt já právě jsem si všimla, že po zaplacení tam někde psali, že se objednávka připravuje. Jinak adresu tam uloženou mám.

amazonkajanik
2. bře 2021

@ahoj345 leda počkat, jak se bude vyvíjet stav v objednavkach.

amazonkajanik
2. bře 2021

@ahoj345 tak jsem mrkla na stav a mám tohle

ahoj345
5. bře 2021

@amazonkajanik pořád tam nic nevidím... vůbec nevím co mám teď dělat a kdybych jim napsala, tak nemám žádný důkaz, že byla potvrzená platba. A teď jsem se navíc dívala na ty čepice a už je mají vyprodané 😶

ahoj345
5. bře 2021

Jednu z těchto jsem si objednala. A mám je tam pro kontrolu jestli je vyprodají. A stalo se