Má prodloužení vlasů vliv na vypadávání a zdraví vlasů?
Dobrý den, máte někdo zkušenost s prodloužením vlasů? Vypadávají? Jak často se chodí posouvat a jde to poznat když budu mít culík? A poslední věc nezničí to pak moje vlasy? Děkuji 🤗
@zekrt to věřím taky by mi to bylo blbé 😂😂 tak snad se tu nějaká přizná 😁😁
Ja myslim ze dobre udelany prodluzko videt neni a chodi se jak to rychke odrusta,rekla bych co 2-3 mesice?
@annoonniimm ja nosila nekolik let prodluzko keratin, ze zacatku to videt neni, po case ano a v culiku taky. zalezi jake mate svoje vlasy, ja mam hodne jemne.
pak jsem mela tape pasky taky jde videt ale je to setrnejsi nez keratin u toho fakt nekdy upadne cely pramen i s vasima vlasama.
mela jsem i mikro krouzky.
u vsech posun cca co tri mesice, zalezi na odrostu
na par vlasu se pridela praminek a je to fakt zatez na vase vlasy, potom pri posunuti zjistite ze mame na hlave tretinu vasich vlasu. take se pri vetsim odrostu vlasy muzou cuchat a mate dredy v tech odrostech.
na zacatku je to krasny, ale vcelku draha sranda
@marselina děkuji za vysvětlení 🙂
Ahoj, najde se někdo, kdo mi tu ještě skoro po roce odpoví? Zajímá mě, jestli prodloužení vlasů pak ovlivňuje jejich mytí, jestli si je musíte mít častěji. Napadá mě, že by se teoreticky měly mastit víc, ale třeba se pletu. S maštěním vlasů dost bojuju, tak bych do toho asi nešla.
@epidermiss Ahoj. Maštění vlasů si nějak extra nevybavuju. 🤔 Ale mohly by být víc vidět spoje, jak se mastnější vlasy rozestupují. Jak často si je myješ?
@epidermiss Pokud máš problém s mastnými vlasy, tak si je budeš muset umývat častěji, aby nepramínkovaly. Je to trochu jiná péče. Já jsem do toho byla hrr, nic moc jsem si před tím nezjistila, a pak jsem jenom koukala :D Např. při mytí na ně dávat pozor, zásadně nechodit spát s mokrými vlasy (to by se nemělo ani bez prodloužení, ale občas se mi to stává). Jako naštěstí jsem k těm prvním objednaným vlasům dostala tangle teezer od hotstyle jako dárek, takže mě to trklo, že to asi nebude nijak bezstarostné. Teď už je nenosím, ale můžu klidně poradit 🙂
@cassidyc jednou za dva dny, ale je to utrpení vydržet, klidně bych mohla mýt každý den 🙄
@epidermiss A šampony jsi asi vyměnit zkusila, viď? Jestli nemáš třeba hodně hydratační nebo naopak hodně vysušující.

@annoonniimm Známá má prodloužené a je to hodně vidět, jak to má přichycené u hlavy, hlavně když má culík. Ale třeba jen chodí k blbé kadeřnici, nemám odvahu se jí zeptat. 😀