Oblečení pro děti Reserved - velikost. Máte zkušenost?
Jaké máte prosím zkušenosti s velikostmi dětského oblečení v obchode Reserved? Odpovídají "běžným"? Líbí se mi, jaká mají bodíčka, ale chci objednat online a nerada bych pak vracela, kdyby to bylo moc malé 🙂
Za mě kupovat vždy větší, všechno z Reserved i CA mi přijde o číslo menší...
Za me vel sedi☺️
Body brát o číslo větší, jinak zbytek celkem sedí
Když to porovnám jejich body s body zn Lupillu z Lidlu, nebo zn George, tak jsou užší, ale delší. Já jsem teď zrovna objevila,že prckovi pěkně sednou 🙂 kdybys chtěla, můžu ti večer přeměřit velikost 74 😉
Body z Reserved vel 80 je stejne velke jako HM. Akorat HM je pruzne a pustí do delky, takze vydrzi dyl
Děkuji všem za odpovědi 🙂 Právě se chystám koupit bodíčka. Nejvíc mi asi doteď odpovídala velikostně Pepco a Lidl. Ale teď mrňous nějak zkrátil období 74 a budu honem shánět 80 😀. Resp. právě na délku mu 74 začíná být těsná, šířka a rukávy jsou ještě v pohodě.
@rejalin Pokud bys mi mohla tu 74 přeměřit, budu moc ráda, ať mám srovnání 🙂
vždycky beru větším, vyhrnu rukávek, kalhoty taky. Jen boty kupuji akurát. Jinak tam taky pravidelně nakupujeme 🙂

S jakou značkou můžeš porovnat? Já jsem teď objednala pro syna na Vánoce z Reserved a velikost 86 skoro nezapne body, přitom z Lindexu i H&M má 80 s rezervou.