icon

Oblečení pro děti Reserved - velikost. Máte zkušenost?

veru181
22. pro 2020

Jaké máte prosím zkušenosti s velikostmi dětského oblečení v obchode Reserved? Odpovídají "běžným"? Líbí se mi, jaká mají bodíčka, ale chci objednat online a nerada bych pak vracela, kdyby to bylo moc malé 🙂

pipi_puncocha
22. pro 2020

S jakou značkou můžeš porovnat? Já jsem teď objednala pro syna na Vánoce z Reserved a velikost 86 skoro nezapne body, přitom z Lindexu i H&M má 80 s rezervou.

g_m
22. pro 2020

Za mě kupovat vždy větší, všechno z Reserved i CA mi přijde o číslo menší...

michaelarousova
22. pro 2020

Za me vel sedi☺️

dandaa
22. pro 2020

Body brát o číslo větší, jinak zbytek celkem sedí

rejalin
22. pro 2020

Když to porovnám jejich body s body zn Lupillu z Lidlu, nebo zn George, tak jsou užší, ale delší. Já jsem teď zrovna objevila,že prckovi pěkně sednou 🙂 kdybys chtěla, můžu ti večer přeměřit velikost 74 😉

martiniquest
22. pro 2020

Body z Reserved vel 80 je stejne velke jako HM. Akorat HM je pruzne a pustí do delky, takze vydrzi dyl

veru181
autor
22. pro 2020

Děkuji všem za odpovědi 🙂 Právě se chystám koupit bodíčka. Nejvíc mi asi doteď odpovídala velikostně Pepco a Lidl. Ale teď mrňous nějak zkrátil období 74 a budu honem shánět 80 😀. Resp. právě na délku mu 74 začíná být těsná, šířka a rukávy jsou ještě v pohodě.

@rejalin Pokud bys mi mohla tu 74 přeměřit, budu moc ráda, ať mám srovnání 🙂

rejalin
22. pro 2020

@veru181 zrovna týden zpátky jsem mu koupila dvě 74, když jsem je viděla, tak jsem si říkala, že mu to bude velké. Ale není no 😁 teď jsem tam také objednávala 80..

Jinak tady jsou ty rozměry, ta délka je zepředu (kratší) i zezadu (delší).. a malovat moc neumím 😉😁

veru181
autor
23. pro 2020

@rejalin Jé, to je skvělý, moc děkuji 🙂

herbinaaa
26. pro 2020

vždycky beru větším, vyhrnu rukávek, kalhoty taky. Jen boty kupuji akurát. Jinak tam taky pravidelně nakupujeme 🙂