Permanentní makeup v těhotenství?

lalusheee
21. zář 2018

Ahoj holky mám dotaz. Mám přes dva roky udělaný obočí permanentní tetování.. Už je vybledly a chci jít znovu. Jsem ve 3 měsíci.. Myslíte že můžu? Nebo to nejde?

felinegrace
21. zář 2018

Já bych do toho nešla, (kromě rizika nějaké nákazy, které je malé, ale je zbytečné riskovat kvůli obočí) je to pro tělo zátěž, pro tělo je to rána a začne reagovat, já jsem teda byla na permanentu před otěhotněním a pak jsem hned onemocněla, podle mě to s tím souviselo, ikdyž já jsem na to náchylnější, ale i kdyby ne, už jen to že to bolí je zátěž a stres a přenáší se na mimi. Já bych nešla ani při kojení, ale jestli na tom trváš tak počkej aspoň po porodu.

lalusheee
autor
21. zář 2018

@felinegrace mě to jen zajímalo. Tak si ho jen obarvim a basta.

gnozka
21. zář 2018

Ja už se dva roky tresu na microblading ale všechny kosmetičky kterých jsem se ptala řekly jednohlasně počkat až po porodu a po kojení ! Protože to nemusí vůbec chytat .

atevii
24. zář 2018

@lalusheee Taky bych počkala. Na obtažení linek jsem šla až když jsem měla téměř dokojeno. Zbytky barvy se usazují v těle a v těhotenství i při kojení bych se bála.
A je pravda, že to ani nemusí chytat. Jednou jsem byla na opravě linek, když jsem měla menses - a ani tehdy to nechytalo. Vůbec. . Oko rozpíchané až hrůza a barva nikde 😊 .