Tetované obočí, kolik vás stálo?

andryyysssek
25. únor 2018

Ahoj holky. Máte některá tetované obočí metodou vláskování? Kolik vás to stálo a jak dlouho ho máte bez obnovení?

michelette
26. únor 2018

Ahojky, já mám obočí udělané touto metodou a nejsem úplně nadšena. Cena za novy PM s jednou korekci byla 3000.- Hned sesty den po korekci mi pulka “chloupku” vypadla a mela jsem viditelne diry. Tak jsem si dobrovolne zaplatila dalsi korekci 500.- jinak jsem mazala, nenamacela, chranila pred slunickem a oboci mam udelane 8 mesicu a stejne ho musim lehce dobarvovat aby nebylo uplne vybledle 😏 Tak preji stesti, at Vam drzi lepe, pokud se pro nej rozhodnete.

lv
26. únor 2018

Mám ho rok - proti klasickému permanentnímu make-upu (měla jsem asi před 17lety, drželo krásně skoro 5 let, nemodralo apod) je jemné, přirozené, ne tak tvrdé. Odmalovaná - vypadá skvěle, k mini líčení pudr, tváře řasy s obočím nedělám nic. Dokreslim 2-3 tahy tužkou, když jsem víc, výrazněji nalíčená. 2900 aplikace+1 korekce. Taky to bude chtít častěji, chci jít na podzim, max příští rok.

vladena2
17. lis 2018

Ahoj, já mám 3. rokem a už to bude potřeba jít teďka předělat. Každopádně i tak mi to vydrželo dlouho, protože moje pkožka nesnáší dobře ty barvy a hned je vtřebá. Před těmi 3 lety mě to stálo 3000 + 1 korekce zdarma. Byla jsem ale 100% spokojená a určitě se vrátím zpátky k https://www.permanent-makeup-praha.cz/permanent.... Nechci už radši moc experimentovat.

lv
17. lis 2018

Zrovna ho mám od úterý 🙂 takže začínají odpadat stroupky. Tentokrát pudrova metoda.