Přípravek na vlasy: Jak dosáhnout vlnitosti a nadýchanosti bez moře?
Prosím o "kadeřnickou radu". Právě jsme se vrátili od moře. Normálně mám rovný, jemný a dost nepřizpůsobivý polodlouhý vlasy, takže na ně pořád různě něco patlám, foukám a žehlím. Mořská voda a sluníčko jim samozřejmě neprospívá. Ale já měla u moře naprosto dokonalý účes - vlasy vlnité, nadýchané, držely tvar samy o sobě bez ničeho. Nemáte někdo, prosím, tip na přípravek, který "efekt moře" dodá vlasům i bez moře? 😀 Děkuji!
Ahoj! Také mám jemné vlasy a vím, jak těžké je je udržet v dobrém stavu, obzvlášť po dovolené u moře. Mám pro tebe tip – pokud chceš dosáhnout toho krásného vlnitého efektu, co jsi měla u moře, můžeš zkusit texturizační spreje nebo mořskou sůl ve spreji, jak už psaly holky. Tyto produkty dokážou vytvořit podobný efekt jako mořská voda – vlasy zůstávají nadýchané a lehce vlnité.
A pokud chceš přidat extra objem a délku, můžeš zvážit i použití klipinů. Mám s nimi dobrou zkušenost a je to super způsob, jak si rychle změnit účes a přidat vlasy tam, kde je to potřeba. Kvalitní umělé vlasy vypadají přirozeně, jsou jednoduché na aplikaci a můžeš je tvarovat podle potřeby a hlavně jsou přírodní.

@eviicka U nas v rodine taky naprosto rovne vlasy. Nejak nesouhlasim s @drep (i kdyz vetsinou souhlasim), ale asijskeho na nas neni absolutne nic. Vlasy mame svetle, jemne a tak rovne, ze i ten hrebik by se zvlnil driv, nez nase vlasy. Je fakt, ze u more se mi nevlni, nybrz zustavaji naprosto rovne - pokud se zakladatelce u more vlni, tak asi opravdu nema uplne rovne vlasy.
...a btw, rovne vlasy vypadaji na nositeli mladsi nez vlny/kudrny. Potvrzeno mym kadernikem, ktery nechape, proc si u nej mlade zeny nechavaji pred vikendem delava tzv. 'barove vlny' - vlasy maji jako z magazinu, ale prida jim to 10 let. Jooo, to my s rovnyma vlasama..... 😀