Vitamíny na vlasy? Které stojí za to?

19. pro 2023

Ahojte. Máte zkušenosti s nějakými vitamíny na vlasy, které stojí za to a po kterých jste měly pocit, že vlasy skutečně zlepšily?? V současné době kojím a vlasy ještě nepadají 😂jak jsem čekala.
Vlasy mám dlouhé pod lopatky. Nechávám si je nárůst po dlouhé době. Musím říct, že mi to docela roste ale říkám si, že jsou takové splihle a že by to chtělo nějaký živiny. Aby třeba trochu zhoustly atd...

barmil
20. pro 2023

Biotin a když půjdeš k doktorovi, nech si zkontrolovat krevní obraz. Vlasy padají i při anemii, pak je dobrá listovka a případně zelezo.
Jinak je dobry i tu hlavu masírovat, aby se prokrvila, když ta kůže není prokrvena, živiny se k vlasy ani nedostanou a vypadne.

leilinka1234
20. pro 2023

Po kojení jsem měla vlasy hodně zničené. Dítko asi sebralo veškeré vitamíny 🙂 hodně mi pomohl rybí kolagen. Koupila jsem si Marine collagen. Hezky se rozpouští a jemná jahodová příchuť je taky fajn. Nevím, jak na vypadávání, ale kvalitu vlasů je super.

teenyel
20. pro 2023

Osvedcil se mi curapil duo. Je drazsi a hrozne smrdi, ale me pomohl.

gdpr
20. pro 2023

Mne sa skutočne zlepšili po Bkomplexe z Dr. Maxa 🤣 mala som nedostatok... Ale treba najprv prísť na príčinu prečo vlasy nie sú ok a potom hľadať riešenie niekomu vitamíny nemusia vôbec pomôcť ale napriklad zmena starostlivosti o ne