Čerpání dovolené na RP
Ahoj, od naši mzdové účetní mi byl poslán dopis, že mám 29 dnů dovolené kterou zle vyčerpat ... Jak se dozvím kolik mi tak přibližně příjde ? Vím, že je to nějak na čtvrtletí ale já nejsem v práci už 10 měsíců. 🤷🏻♀️🙂. Díky.
Žádné daňové přiznání se v práci nepodepisuje, to podáváš na finančák. Ale jestli myslíš prohlášení poplatníka, tak pokud chceš, aby ti uplatnili slevu na poplatníka, tak ho podepsané mít musíš.
@j.a.n.i Děkuji, nerozumím tomu jako Ty ale takhle přesně jsem to myslela ale použila jsem blbý termín. Když mi tedy proplácejí dovolenou za 2020 a nevím jestli to mám podepsané asi se zeptám účetní nejlépe ?🙂. Myslím si totiž, že mi přišlo málo peněz ale lepší než nic určitě... Jen ještě kdybych ho tedy podepsané neměla a strhly by mi to, tak potom se to přiznání vyplatí ?
@vacel1 u nás to tak třeba jde, ale lidi chodí i o víkendech do práce
@verulevrtule dobre, ale normalnich pracovnich dnu je v mesici tak 22,ja taky chodim do prace 6 dni v tydnu, ale 29 dnu v mesici urcite neodpracuju.
@vacel1 já odpracuju i víc než má měsíc 😂
@jakreb Tohle slovíčkaření 😅🙏. Nadpis je čerpání a peníze mi přijdou tak co 😅☺️ Vím ale že to myslíte dobře ☺️. To nejsem chráněná celé 3 roky ?😬To je v pohodě vím, že mě nevyhodí zatím ale za 2 roky třeba ? Co já vím 😅🙏 Nebo je to jen po čas čerpání Ale děkuji. Jinak ano mzdová účetní říkala, že to pošle na 2krat tak všechno uvidím ve výplatní pásce a pak to kdyžtak budu nějak řešit. Děkuji ☺️

@annacb Nejčastěji podle platu ve smlouvě.