icon

Čerpání rodičovského příspěvku, výpis vyplacených měsíců

mejks
4. bře 2017

Dobrý den, moc mi pomuzete zodpovězením na mozna stupidni otázku. Prosím Vás, dá se někde najít ktery měsíc a jestli byl příspěvek vyplacen??? Kdyz jsem treba vloni vynechala Listopad a nejsem si jista tak jestli se dají dohledat vyplacené měsíce? Dekuji za odpověď. 👍

berenika39
•
4. bře 2017

na tvém výpisu?

mejks
autor
•
4. bře 2017

Ano, jedna se o moji rodicovskou. Ofiko to mame do dubna ale vim ze jwden ci dva mesice jsme nevybrali a nvme presne ktere a jestli jeden ci dva.

terry1512
•
4. bře 2017

No myslím že je to jedno. Částka je prostě jasná a az ji vyčerpáš tak hotovo. A pokud ji máš ofiko od dubna tak ti musí každý měsíc přijít na účet.

terry1512
•
4. bře 2017

Sama těžko můžeš vynechat měsíc.

berenika39
•
4. bře 2017

@mejks nerozumím, na co se ptáš. to nejde -vynechat. dostáváš každý měsíc na účet - prostě to tam je. posílají to nonstop....

mejks
autor
•
4. bře 2017

Me to jedno neni, mame to DO Dubna a je lepší vědět kdy přestane chodit. Existují nějaké stránky kde to zjistim?

berenika39
•
4. bře 2017

@mejks tak to vidíš na účtě, ne? přišel je tam, nepřišel, není.

j.a.n.i
•
4. bře 2017

@mejks Ne, žádné stránky neexistují, můžeš dojít na UP a tam se úřednice, která má tvůj rodičák na starost zeptat... nebo si vzít výpisy a sečíst si to podle nich, akorát taky tedy nechápu nějaké vynechávání.

mejks
autor
•
4. bře 2017

Chvíli jsem to měla složenkou a do teď na účet.A vim ze jsem si urcite jednu složenku nevybrala. Tak me zajímá jestli se to dá najít někde na stránkách. Co, kdy, bylo a nebylo vyplacené.

terry1512
•
4. bře 2017

@mejks přijde ti dopis cca 2 měsíce před koncem. A opravdu jen tak vynechat nejde. Od kdy ho máš snad historie tak si to spočítej kdy ti končí.

berenika39
•
4. bře 2017

@mejks vyplacené to bylo. pokud sis to nevybrala, není problém toho,, kdo to vyplácí. není nic, kde by se to dalo dohledat. dojdi si na úřad...

terry1512
•
4. bře 2017

@mejks tak pokud sis nevybrala složenku tak nevím ale stránky opravdu žádné nejsou. Zavolej si na ÚP svoji úřednice a ona ti to řekne.

rosyyy
•
7. bře 2017

Dobrý den,rada bych se taky zeptala.davala jsem si řodičák na 2 roky.mesicne mi chodi 11500kc.kdy mi to vlastně skončí když celková částka je 220tisic.nevim jak to vlastně je.protoze to nesedi.dekuji

terry1512
•
7. bře 2017

@rosyyy co nesedí.220 000:11500=19,13 měsíců.Takže končí cca ve 2 letech dítěte.
záleží jaká byla první částka po MD.a tak 2 měsíce před koncem přijde dopis o ukončení vyplácení Rp a kolik ještě zbývá vyplatit.

rosyyy
•
7. bře 2017

🙂tak jsem si to asi špatně spočítala..dekuji