Jak se má vyplnit papír na mateřskou?

lendaa
7. dub 2017

Holky mám dotaz ohledně papíru na mateřskou. Jsem na rodičáku, čekáme další a nevím si s tím rady, jak vyplnit. Jak je tam "Na peněžitou pomoc v mateřství jsem v zaměstnání:", tam napíšu svého zaměstnavatele? Mám smlouvu na neurčito. Nebo tam napsat, že jsem na rodičáku?
A druhá "Naposledy jsem osobně vykonávala samostatně výdělečnou činnost (zaměstnání) dne................ Tam je u toho 3) což znamená Vyplní jen osoba dobrovolně nemocensky pojištěná. Mám to vyplňovat nebo ne? Tomu nerozumím, asi jsem blbá 🙂
Děkuji za odpovědi.

j.a.n.i
7. dub 2017

Tak rodicak asi neni tvuj zamestnavatel, ne? A prihlasovala si se k dobrovolnemu nemocenskemu, nejspis ne, takze proc bys to vyplnovala.

lenickakl
7. dub 2017

Ja si teda doma vyplnila jen cislo uctu a pak jsem poprosila v praci ucetni, aby mi poradila, co kde mam vypsat, abych to nepodelala. 😅

astyna
7. dub 2017

jméno zaměstnavatele a datum nástupu na mateřskou + číslo účtu - dole datum a podpis a to bylo vše.

pet359
8. dub 2017

@lenickakl presne 😅 zrovna vcera jsem to vyplnovala..jen nazev zamestnavatele, cislo uctu, datum, podpis...

lenickakl
8. dub 2017

@pet359 nestydim se byt za debila, kdyz to delam poprvy 😀 😀 lepsi se zeptat nez to zmastit 😅

lendaa
autor
8. dub 2017

Děkuji holky, raději jsem se zeptala, než aby to bylo blbě, jak píše
@lenickakl 🙂