Jaký máte přivýdělek k mateřské (RD)?

hanulkapal
7. čer 2014

Ahojky, chtěla jsem se zeptat maminek na RD, kde si sehnaly přivýdělek? Jsem momentálně na ÚP, v 11.týdnu a nedaří se mi sehnat ani brigádu a začínám se bát, že při rodičovské už nenajdu vůbec nic. Nesehnala jsem ani po známosti. Tak prosím, jestli máte třeba nějaký tip, v jakém oboru se dá sehnat, jestli to sem můžete napsat 🙂 Samozřejmě vím, že se to liší i podle regionů a příležitostí, ale i tak mě to zajímá. Děkuju 😉

pegynka
7. čer 2014

@hanulkapal ahojky,sehnat praci na doma je dost tezke...Krom katalogovych prodeju apod..Ja treba prodavam vse od FM group,je siroka skala,co vse prodavaji...Imitace drahych parfemu,kosmetiku,kavu, avivaze, cistice,apod...Pokud bys mela zajem,pisni mi do IP,rada zodpovim pripadne dotazy..

hanulkapal
autor
7. čer 2014

@pegynka Ahojky, díky za odpověď, ale já bych radši nějakou práci "v terénu", třeba prodávat v obchodě, ale to se mi asi nepoštěstí. Uvidíme, třeba se v létě něco objeví.

pegynka
7. čer 2014

@hanulkapal jj,taky jsem si malovala,jak budu doma,najdu si nejakou brigadku nebo praci na doma,ale je to bida...Navic nevim,jestli jako tehotnou Te nekde vezmou..Ale tak snad se ti postesti a neco najdes...Drzim pesti 🙂

hanulkapal
autor
7. čer 2014

Zkouším to, ale už mi trochu dochází inspirace... Člověk ale nemá nikdy ztrácet naději, tak pořád doufám 🙂

jenny.kay
7. čer 2014

Já mám to velké štěstí, že můžu pracovat z domu pro svého původního zaměstnavatele. To je podle mě ta nejlepší možnost pro obě strany. A jinak záleží na tom, co jsi vystudovala a co jsi předtím dělala. Myslím, že na prodavačky se pořád vyvěšují inzeráty, známá takhle dělala na pokladně a dceru jí hlídala ségra. Střídaly se na směny. Jinak dost často nabírají třeba call centra, kde by jim mohlo být relativně šumák, že jsi těhotná. Telemarketing je teda pěkně na hlavu, to ti můžu z vlastní brigádní historie na rovinu říct, ale poptávka po operátorech obvykle docela bývá a dají se rozumně plánovat směny.

zamilovanadonej
7. čer 2014

@hanulkapal Já jdu na sezonní práci do Rakouska (denně 6,5 hodiny), ale to jde samozřejmě jen v příhraniční oblasti...zato výdělek je luxus. 🙂

hanulkapal
autor
8. čer 2014

@jenny.kay Díky za típ, já právě operátorku už dělala 3x (tady v Ostravě moc pracovních příležitostí není) a bylo to šílené, pěkně na palici, jak do nás jeli, na druhou stranu, narazila jsem vždy na společnosti, které spolehlivě vyplácely vše, co měly a směny se občas daly i přizpůsobit.

proximacentauri
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
hanulkapal
autor
10. čer 2014

@proximacentauri Díky za tip, vypadá to dobře, ale pochopila jsem správně, že za registraci na půl roku zaplatím 390,-Kč?

misulka91
25. črc 2014

@hanulkapal Také jsou na to koukala, ale platit někomu za to, že zprostředkuje práci je nesmysl. 😵

antoinet
25. črc 2014

@hanulkapal
@misulka91 a naletět někomu s prázdným profilem bez fotky je ještě větší blbost😉

misulka91
25. črc 2014

@antoinet To taky něco vypovídá ano 🙂

zlobik
25. črc 2014

@hanulkapal Za sebe říkám pozor na všechny práce z domova, kde chtějí poplatek - je to blbost. Tady je to celkem pěkně napsané a je tam zmínka i o databaze-zdarma.cz http://www.doma-musicpub.cz/domprace-cz-podvod-...
Majka

hanulkapal
autor
25. črc 2014

Já na to holky už úplně zapomněla a je fakt, že na přivýdělky z domu moc nevěřím, jediné, co dá sem tam nějakou kačku je vyplňování anket, ale to je taky tak cca 200 za tři měsíce, takže to je spíš pro ty, co se vyloženě doma nudí a baví je to.

@zlobik Díky za odkaz, mrknu na to.

ludmilary
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
anetinka1593
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
koko_1
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
janina_sun
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
koko_1
26. bře 2016

Ahoj, nabízím přivýdělek prodejem kosmetiky. Pro více info pište do zpráv. 🙂

janinka_b
27. bře 2016

Myslím, že práce z domova je dnes spíš vzácná. Pokud si nenajdeš něco v okolí, tak na přivýdělek rovnou zapomeň.

mirouss
1. dub 2016

Holky, já dělám Better. Je to sice prodej ale opravdu nikomu nic nenutím. anglická drogerka, italská kosmetika... věci máme kvalitní a uklízet se přece musí. Jestli budete chtít více info, napište mi. PS: letadlo to opravdu není. Firma byla založena v roce 1928 v Londýně.

janinka_b
3. dub 2016

@mirouss A kolik si vyděláš? Respektive, co to obnáší, aby sis vydělala?

mirouss
4. dub 2016

@janinka_b Popravdě můj výdělek není zatím nijak závratný, mám tak kolem 1000 měsíčně za prodej ale teď pracuji na budování svého týmu, když se mi podaří vybudovat si dobrý tým budu mít mnohem větší příjem. Máme ve skupině spoustu šikovných holek co se od nuly vyšplhaly na výdělky kolem 10000 za pár měsíců.

janinka_b
4. dub 2016

@mirouss a Co investice? Ať už finanční nebo časová....když to porovnáš s výdělkem, je to pořád výnosné?

ivana345
5. dub 2016

Ja jsem na rodicaku a tehotna a brigady mam v obchode. Jdu parkrat za mesic, sedim v malem obchode jen za kasou a mam treba 3-4 tisice 🙂 je fakt ze z toho sezeni me boli pak krize , ale to me ted skoro ze vseho :D

mirouss
6. dub 2016

@janinka_b finanční investice byla minimální s časem už je to trošku horší. Já to ale beru jako zábavu, a jestli se mi podaří vybudovat si dobrý tým, rozhodně se mi to potom vyplatí.

janinka_b
6. dub 2016

@mirouss tak to potom jo, pokud se člověk spokojí třeba s 2000 měsíčně navíc, tak to je realistické...

mirouss
7. dub 2016

@janinka_b holčička co mě k firmě přivedla teď vydělává 30000 za měsíc ale má za sebou taky víc jak rok tvrdé práce. Ta už to nemá jako přivýdělek ale jako hlavní příjem.

rolna
7. dub 2016

Vedu kroužek keramiky 🙂

janinka_b
8. dub 2016

@mirouss jakože musíš sehnat klientelu? Obecně si myslím, že prodej kosmetiky, je opravdu o síti zákazníků. Ty se někdy hodně těžko shání.