Kdo stále čeká na příspěvek 5000 Kč na dítě?
Ahojky holky.Chápu,že je to tady asi neustále dokola,ale i tak bych se ráda zeptala,jestli je tu někdo,kdo podával jako já žádost 15.8 s ověřením příjmů a peníze stále nemá?Nejde mi ani tak o ty peníze jako spíš o ten způsob vyplácení (beru to,že na to mají 30dní).Jen se chci zeptat 🙂
Podávali jsme 21.8. a přišlo to před týdnem, ale nedávali jsme si ověření příjmů, nebylo to potřeba
Žádost 24.8 bez přepočtu, peníze na účtu 1.9
@pinkyy to by bylo super🙂
Jj 28.8.🤦♀️😁
Tak dnes mi to dorazilo i s rodičákem😅
My jsme žádali 15. a to hned ráno v 5:00 hodin a příspěvek nam přišel včera
@chlapecektehu to je skvělé 😊
Naše žádost se pořád zpracovává. Žádala jsem 16.8 přes bankovní Identitu, bez ověření příjmů. Dnes přišel rodičák, ale zatím bez příspěvku.
@michaela666 tak třeba dorazí do konce týdne 🙂
Dobrý den , když jsme u téhle otázky. Chci se zeptat prosim jestli na ten příspěvek mám nárok , ikdyz termín mám až v lednu. Ale nikdo přece nemůže vědět kdy budu přesně rodit. Omlouvám se za dotaz ale jen mne to zajíma.
Děkuji moc
@hanourek_ ono je to pro děti narozené do prosince 2022 právě....😕
:/ to je na prd. No třeba to bude i příští rok . V dnešní době se hodí každá koruna. Ale děkuji moc tedy
@hanourek_ to máte teda pravdu
Me dnes prislo zamitnuti - zadala jsem 15.8. s overenim prijmu s tim, ze jsem si spocitala, ze asi lehce presahujeme, ale tak zkusila jsem to. No a zamitnuto.
Předevčírem mi bylo přiznáno ale vyplaceno ještě ne
Mě dneska přišla zpráva, že mám schváleno, ale oni mají na vyplacení čas až do konce října. Je tam taková věta, že vyplacení příspěvku bude do konce měsíce následujícího po měsíci, kdy byl příspěvek schválen. Takže komu to schválili v září, ten může dostat příspěvek klidně koncem října.
žádala jsem 14,8. a v úterý mi přišel email, že posílají peníze a ve středu byly na účtu. Žádala jsem přes bankovní identitu
podavala jsem zadost 13.8 s kontrolou příjmu a v utety prisel email, ze mam schvaleno, zatim jeste ne vyplaceno
Mě přišli peníze a až za týden email, ze to schválili 🤣
@maxulekapcule 😁tak hlavně, že jsou doma peníze. Pal čert email 😃
Ja jsem podavala 22.8., 30.8. bylo schvaleno a dalsi den vyplacena🤗 Ale u me to meli rychly, protoze nemuseli nic proverovat, kdyz jsem brana jako samozivitelka😃 ani prijmy nechteli
@ehgv nedorazi ja zadala taky 15.8 a minuly tyden mi dosel email ze mam schvaleno a penize porad nikde🤔
Me to teprve schvalili a ze mi prijde brzy platba
Zažádáno 14.8, schváleno dnes. Švagrová žádala o týden později a má již peníze od minulého týdne na účtu.stejny kraj, stejné město 🤔
@veronikav31 divné, to nechápu podle čeho to dělají

Dnes prisel email, ze schvaldno. Podle me ty penize prijdou spolu s rodicakem 🙂