Nastoupit po MD zpět do prace?

j.a.n.i
17. zář 2015

@skotskaa Upřímně, přijde mi značně kontraproduktivní přesouvat po týdnu diskuzi do jiné kategorie... kor když kategorie ve které byla je minimálně stejně vhodná, ne-li vhodnější. A už vůbec nechápu, proč se pak taková diskuze označuje jako nová, když nová ani náhodou není, akorát to otravuje.

urum
17. zář 2015

souhlasim, ze tyhle presuny diskusi jsou nejen zbytecne, ale hlavne neuveritelne otravne, nevim, cemu to prospiva.

somalicats
18. zář 2015

@skotskaa Ty přesuny diskusí už mi taky pěkně lezou krkem, ve většině případů naprosto zbytečné. Ta titulní stránka pak začíná být těžce nepřehledná, když pomalu u každého tématu je link na přesunutou diskusi...

skotskaa
autor
18. zář 2015

@j.a.n.i
@urum
@somalicats
Tohle upozorňování na přesun diskuzí vzniklo kvůli uživatelkám, které měly problém následně najít diskuzi, pokud byla přesunuta do jiné kategorie. Dnes se sešlo několik adminů Koníka a dohodli jsme se, že se zkusíme vrátit k původní formě a na přesuny neupozorňovat.
Že vám některé přesuny připadají zbytečné, chápu. Výběr kategorie je otázkou názoru, nicméně jsou témata, která se roky vkládají do svých daných kategorií a já se je tam snažím přesunovat dál, protože bych ráda, aby témata byla v kategorii pohromadě a zbytečně se nerozlézala do jiných kategorií, navzdory tomu, že i tam teoreticky spadají.