Přechod z nemocenské na mateřskou
Dostala jsem papír na mateřskou, ale někdo říká , že musím mít prvně ukončenou neschopenku, Neví někdo jak to je tedy, aby mi to z práce třeba nevrátily?
@amazonkajanik Mě dala papír na mateřskou a příští týden, že mi bude ukončovat neschopenku, tak jestli s tím papírem na mateřskou tam má vubec cenu ted chodit..
@jjasmina jestli si dobře vzpomínám, tak jsem to na socku nesla s posledním lístkem na peníze.
Já si jdu zrovna zítra pro ukončení pn(26.12.) a žádost o ppm ale blbý je ze musím pn mít u sebe do toho 26.12 pac to vlastně máš jako doklad že jsi nemocná takže já zítra odešlu žádost o ppm a pn odešlu až 27.12. 😎
děkuji všem 🙂
Dobry den chtela jsem se zeptat
doktor mi ukoncil neschopenku 20.kvetna, tim padem hned zazadal o materskou takze tam je datum 21.kvetna
myslite ze mi prijdou penize z materske do konce cervna nebo az pozdejs? Dekuji za odpoved

@jjasmina ukončení neschopenky musí navazovat na termín,kdy má začít PPM. To by ti ale měl doktor,respektive sestra říci. Jelikož jsem na PPM neměla nárok, žádala jsem o navazující neschopenku, která běžela do konce sestinedeli.