icon

Přišel Vám už rodičovský příspěvek? Nymburk

bumbrlinka
9. dub 2014

Zdravím všechny,

tenhle měsíc mi to nějak nevyšlo a na RP čekám jak na smilování.. :( :( Vám už přišel?? Vždycky mi to chodilo 9. v měsíci, ale myslíte, že se mi to mohlo posunout tím, že jsem jsem byla žádat o zvýšení??? :( (Nymburk)

antarres
9. dub 2014

Já měla RP tento měsíc už 7.4. na účtu. (Plzeň sever)

sucettee
9. dub 2014

mne chodi desateho (Praha) 🙂

nolies
9. dub 2014

U mě byl rodičák na účtě 08.04. (Brno-venkov). Myslím si, že zvýšení by na to nemělo mít vliv.

mataharyy
9. dub 2014

Ženy zlaté, já chápu že na tom rodičáku jste závislé (ať více, či méně), taky se v něj modlím každý měsíc, ale je nutné to každý měsíc řešit v novém vlákně diskuse/otázky, zvláště když vám to vůbec nepomůže? Rodičák může přijít od prvního do posledního kdykoliv, vesměs se dá říci že mají tři výplatní termíny - kolem pátého, kolem patnáctého a kolem tuším dvacátého v měsíci, jsou úřady/úřednice, které to ke schvalování posílají průběžně, takže může přijít již druhého, nebo také předposledního v měsíci a žádný systém v tom stejně nenajdete. Mám kamarádku, spadá pod tu samou úřednici, má příjmení začínající stejně jako to moje, bydlí ve stejné lokalitě a nikdy nám RP nepřišel stejně...

Takže k čemu mi/Vám bude dobré vědět že celá republika už RP má, když vy ho nemáte?

lv
9. dub 2014

Přišel včera a už skoro i odešel.. 🙄

nikollita
9. dub 2014

Mě na 90% chodívá 8. v měsíci, ale tentokrát ještě nic.