Vyplácení rodičáku. Poradíte mi?
Ahojte, neví mi někdo poradit? Byla jsem na mateřské dovolené do 14.10.2011 a na sociálce jsem si požádala o rodičák už v záři. Mateřskou jsem tenhle měsíc dostala vyplacenou za 14.dní, co je vše v pořádku, ale jsem trochu mimo co se děje, když za zbytek měsíce jsem ze sociálky nedostala ani kačku a to je dnes už 23.11. Nechci tam jít ze sebe dělat káču, ale myslím si, že už mi penízky měly přijít na účet nebo se mýlím?
materskou jsem dostala vyplacenou tak jak jsem mala delalo to kolem 4700kč jo všechno jsem pri žádosti mala v pořádku jenom nevím proč jsem za zbytek dní nic nedostala.Ja jenom nechci na socialke vypadať jak debílek když tam pujdu.Ješte počkám do zítra a snáď bych se šla zeptať co se deje
@j.a.n.i materskou jsem dostala vyplacenou tak jak jsem mala delalo to kolem 4700kč jo všechno jsem pri žádosti mala v pořádku jenom nevím proč jsem za zbytek dní nic nedostala.Ja jenom nechci na socialke vypadať jak debílek když tam pujdu.Ješte počkám do zítra a snáď bych se šla zeptať co se deje
Dnes ve 20:12 • Odpověz • •

@amalko No, kolik si měla mateřskou za těch 14 dní? A dodala si při žádosti o rodičák ten fialový formulář s výší PPM?