Zpozdí se rodičovský příspěvek kvůli svátku?
Ahoj holky, dnes mi kamaradka říkala ze na googlu prý někde četla, ze jak byl teď svátek tak se zpozdi výplaty a davky ze socialky. Mne to teda přijde divny když mi chodí normálně 11. tak mi přijde prý až v patek 15. nechápu? Co si o tom myslíte? Já nic takového nikde nenašla
@sylvka A jaký máš výplatní termín?
To netuším,myslím 10 ? Ale štve mě to. Jinak tě chápu.taky jsem byla s klukama sama a prostě někdy vyjít do výplaty ,to je děs 😏 tady je poslední dobou moc chytrejch žen 😄tobě už přišel rodicák?
@sylvka Nene, mně má přijít až 11. takže počítám toho 12. 🤗 takže tobě určitě v pondělí..
žejo.. tak nejsem jediná kdo si to myslí😄 všude byly, všechno znají
Mě už odsud několikrát málem vyloučili 😁 no nebudu komentovat. Jak máš staré děti? Máš naky peníze na víkend? Nepotřebuješ poslat třeba 300????
@sylvka Jak to?😳😳🤦🏽♀️🤦🏽♀️
Vůbec nic nepotřebuju! Jsi zlatá, ale ty si peníze nech a nikomu kor cizímu nedávej, lidi toho pak zneužívají 😔 ale jsi moc hodna !❤️
Bože holky proč máte potřebu těchhle komentářů? Jak je na tom finančně zakladatelka přece vůbec není předmětem diskuze a nikomu do toho nic není, jen se zeptala, kdy chodí rodicak. Někdo fakt zvládne rozpoutat hádky ze vseho 🙆
Rodičovský příspěvek, nemá pevně stanovený výplatní termín, musí dojít do 30. /31. dne v měsíci. Dnes je 8.7. takže ještě je dost dní do 30.7.

Praha východ...rodicák nikde 🤬