icon

Zpozdí se rodičovský příspěvek kvůli svátku?

6. črc 2022

Ahoj holky, dnes mi kamaradka říkala ze na googlu prý někde četla, ze jak byl teď svátek tak se zpozdi výplaty a davky ze socialky. Mne to teda přijde divny když mi chodí normálně 11. tak mi přijde prý až v patek 15. nechápu? Co si o tom myslíte? Já nic takového nikde nenašla

Strana
z4
sylvka
8. črc 2022

Praha východ...rodicák nikde 🤬

autor
8. črc 2022

@sylvka A jaký máš výplatní termín?

sylvka
8. črc 2022

To netuším,myslím 10 ? Ale štve mě to. Jinak tě chápu.taky jsem byla s klukama sama a prostě někdy vyjít do výplaty ,to je děs 😏 tady je poslední dobou moc chytrejch žen 😄tobě už přišel rodicák?

autor
8. črc 2022

@sylvka Nene, mně má přijít až 11. takže počítám toho 12. 🤗 takže tobě určitě v pondělí..
žejo.. tak nejsem jediná kdo si to myslí😄 všude byly, všechno znají

sylvka
8. črc 2022

Mě už odsud několikrát málem vyloučili 😁 no nebudu komentovat. Jak máš staré děti? Máš naky peníze na víkend? Nepotřebuješ poslat třeba 300????

autor
8. črc 2022

@sylvka Jak to?😳😳🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️
Vůbec nic nepotřebuju! Jsi zlatá, ale ty si peníze nech a nikomu kor cizímu nedávej, lidi toho pak zneužívají 😔 ale jsi moc hodna !❤️

corry21
8. črc 2022

Bože holky proč máte potřebu těchhle komentářů? Jak je na tom finančně zakladatelka přece vůbec není předmětem diskuze a nikomu do toho nic není, jen se zeptala, kdy chodí rodicak. Někdo fakt zvládne rozpoutat hádky ze vseho 🙆

katjja123
8. črc 2022

Rodičovský příspěvek, nemá pevně stanovený výplatní termín, musí dojít do 30. /31. dne v měsíci. Dnes je 8.7. takže ještě je dost dní do 30.7.

Strana
z4