3 dny nízka bt a ms nikde. Čím by to mohlo být?
Dobry den, chci se zeptat cim by to mohlo byt.Uz 3 ti den mam nizkou bt a ms jeste nedorazila. Tohle se mi nikdy nestalo vzdy bt klesla a max.dalsi den rano ms prisla a ted nic.
Dobry den muzu k Vam prolozit otazku abych nemusela zakladat novou dizkusi?ja si BT merim teprv prvni cyklus...zacala sem 17DC..Ted sem 28DC...teplota se od toho dne pohybovala 36,1-35,3...pred 3 dnama vylezla na 36,5 a pak zas 36,3.Dneska sem si bohuzel musela zmerit teplotu o hodinu driv protoze sem mela nocni smenu.A?teplota 36,7...ma ta hodina nejakej takovejhle velkej vliv?uvidim az zmerim zitra rano zas tak jak merim vzdy..
@nagojka , na někoho vliv má, na někoho ani ne, ale jestliže má vliv, tak se uvádí, že čím později člověk měří, tím je bazální teplota vyšší a naopak. Nejlépe vyzkoušet sama na sobě, správně by se měl poznamenat mimo jiné čas měření, abys pak k němu mohla přihlédnout, pokud bys měla nějaké pochybnosti s vyložením svého grafu. Já mám zkušenosti, že i když občas musím změřit v jiný čas, tak se to na grafu vlastně neprojeví a je čitelný. Zkoušela jsem měřit i v různé časy a vycházelo to tak nastejno.
Akorát nechápu, jak jsi mohla měřit dřív, když jsi měla noční směnu, já po noční měřím naopak později, třeba až dopoledne nebo kolem oběda, prostě jak se po noční probudím, měření musí předcházet spánek. Sice tu hodnotu po noční beru jako takovou jen orientační, ale vesměs mi to také graf nijak nerozhazuje. Pokud jsi měřila teplotu bez spánku, tak by to bylo jedno z vysvětlení, proč je ta teplota tak jiná, protože prostě není bazální...Pokud jsem to ale pochopila špatně, tak v tom případně stejně budeš muset počkat, co ukážou další dny, jak píšeš, protože i kdyby to byla bazální, tak ti jednorázové navýšení neprozradí nic 😉
@hajglish nemohla si mit po ovulaci nejakou lehkou virozu nebo jiny maly zanet v tele, ktery by teplotu posunul treba o pul stupne vis a ted by klesla na "normalni" poovulacni vyssi? Pripadne nemuze ti dochazet baterka v teplomeru?
@kosi_cek spanek pred merim BT byl asi 4 hodinky...sice jako prerusovanej ale lezela sem pod dekou a normalne odpocivala...jasny nesmi se to ale...od pulnoci do 4:30 mam klid a pohodu tak co by toho clovek nevyuzil.a prave ve 4:30 zacinam znova pracovat takze sem zmerila pred praci..bylo to o hodinku driv nez merim doma...ono uprime ja tomu mereni absolutne vubec nerozumim..Sem asi debil ale nechapu to...kdyz vidim ty grafy na netu..proste merim kazde rano ve stejnou dobu,hned zapisu a tim to konci...az budu merit delsi dobu tal treba to pak nak pochopim a uvidim zmeny...Jeste dodam ze mam 7dni do MS...
Už dorazila? Nasdílej celý záznam, ať to posoudíme, takhle to nic neznamená "tři dny nižší teplota", to může záznam vypadat jakkoli 🌷
@kosi_cek Ahoj.tak vcerejsi teplota 36,6 a dnesni 36,8...mereno ve stejnou dobu...jsem 5 dni pred MS...ale chapu to dobre ze se teplota pred MS zvysi a pak treba 2dny pred snizi.Prijde mi ze mam snad vsechno obracene nez je vsude psano😂😂😂dle doktora sem mela rento cyklo anovulacni,bohuzel😖😞meri se teplota normalne a stejne i pri MS?mozna celkem trapna a blba otazka ale merim tento cyklus uplne poprve...a teprve 12 dni takze je to fakt malo na naky zavery nebo rady.Ale zajima me zda je normalni ze ty teploty takhle skacou...kdyz sem zacinala merit merit mela sem par dni jen 36,1-36,3 maximalne...ted sem 30DC a cykly mam dlouhe 34Dni cca...a naprosto pravidelne.
@hermij tyjo no vidis vzdyt ty si mi posilala materiali...ja to cetla hned jak si mi to poslala a pak sem to uplne vypustila z hlavy protoze mereni bazalni teploty sem absolutne nemela v planu a nikdy sem to delat nechtela..no rika se nikdy nerikej nikdy..ja sem takovej kreten jdu hledat historii a hned si ty materialy otevru..dneska mam zas nocni tak na to mam cas..promiiiiiii.....😢😢😢
@hermij
@malytlustyhroch
@kosi_cek
@tasimia Dekuji Vam za rady a jinak ms dorazila pak vecer,ale zarazilo me to vzdy jsem ms dostala ten den v poklesu nebo hned druhy,ale dorazila

@hajglish zkoušela sis dělat test? Tělo není stroj, občas udělá něco jinak.