Nedostavila se MS a mám bolesti v podbřišku
Ahoj, s přítelem se snažime už pul roku o ditě. Asi 14 dni mám tlaky v podbříšku a pobolíváni. Mám 15 dni po ov. 8.11 jsem mela dostat MS. Dnes je to 3 den co se MS nedostavila. Nikdy se mi nestalo že se nedostavila. Vždy prisla přesne na den a vzdy rano. Mám take bolave prsa. Chci se zeptat zda už si mužu udelat tt nebo mám jeste pockat A mužu ho udelat ted nebo až rano? ale do rana asi nevydržím :D dekuji
@leus20 ale několik hodin před testováním nesmíš pít. Podívej se na návod.
Ahoj devcata mam ten sami problem vcera mela prijd a neprisla dnes stale cekam a nic sem tam bolini jako by mela dorazit a nic mam zkusit testnout?
Protoze ja byla v patek s tim ze mam ty bolesti v podbrisku a tlaky a nic nerikal ze by tam videl mimi
Tak nic. Koupila jsem si test dr.max a objevila se jen ta co ukazuje ze test je v poradku. Ale zadna druha carka
já dělala test po 7dnech zpoždění a byl tam jenom slabý duch...já vím že jsi jak na trní ale ještě chvilku počkej 😉 ale ty píznaky co popisuješ jsem měla taky...děsná bolest v podbřišku jako bych to měla dostat a furt nic...
Tri dny zpozdeni bazalka neklesa a dneska silene navaly horka a poceni nemluvim ani o noci eusrale buzeni na zachod a na piti ☹
Tri dny zpozdeni bazalka neklesa - nechapu. Ja taky dneska mela naval tepla bylo mi spatne. A o chozeni na zachod ani nemluvim. Chodim strasne casto.
Jo ted jsem si toho vsimla. Test jsem mela 6 min. A i ted kdyz se podivam tak tam nic neni
Ted nevim zda si udelat test jeste rano. Je to pry lepsi. Jsem stoho docela spatna. ☹
Tak jsem si ho udelala i rano a. Nic... jeste me napadlo zda to nemuze byt mimodelozni t.

@leus20 Test si můžeš udělat i odpo...ráno je moč koncentrovanější, ale pokud seš těhotná, test to ukáže i odpoledne 🙂