icon

Narůžovělý výtok - bolest v podbřišku. Co by to mohlo být?

26. říj 2020

Ahoj holky mám na vás otázečku 3dny po plodných dnech Jsem zjistila po ránu v kalhotkách výtok narůžovělé barvy Dnes to samé pobolívá mě v podbříšku na levé straně A jsem dost unavená dostat to mám až 5.11...o prcka se snažíme už půl roku ..nevíte co by to mohlo být můj gynekolog má do čtvrtka dovolenou ..

lentilkah
•
26. říj 2020

Pri ovulaci se muze vyskytnout zakrvaceni/ spineni.

mzacikova
•
26. říj 2020

Ovulace byla potvrzená? Během ní může být špinění běžné. A to, že tě bolí na levé straně znamená jen to, že ovuluješ z levého vaječníku. K doktorovi bych s tímto vážně neběžela

autor
•
26. říj 2020

@mzacikova ovulaci na sobě poznám mám dost velké bolesti v podbíšku ..pak mívám klid a par dní pred MS zase bolest v podbrisku ne takhle mezi ovu a MS

leniczka23
•
27. říj 2020

Bude to ovulační krvácení, vůbec když máš takhle bolestivou. Stává se mi to taky. Na gynekologii není potřeba běžet.

mzacikova
•
27. říj 2020

To já si myslela taky a doktor mě vyvedl z omylu, že ovulaci mám asi o 3 dny později. Nejste těhotná a během toho nekrvácíte, máte jen kolem ovulace. Tak proč hned běžet k doktorovi. A to samozřejmě nemyslím nijak ve zlém, ale jsou to běžné věci, doktor by stejně nic neudělal, jen by potvrdil to, co tady píšeme