icon

Alergické reakce při práci ve farmaceutické výrobě. Co dělat?

5. říj 2025

Jsem tam necelý týden. Je tam velmi velká zodpovědnost. Mám papír podle čeho pracuji. Mám tam napsáno co mám přichystat jaké suroviny k výrobě léků, co mám pak dělat dál, hodně toho je. Musím vypočítat nějaký vzorec, a podle toho postupovat. Minulý pátek jsem dostal záchvat kašli, kašlal jsem, kychal, dusilo mě na kašel, slzavuju oči. Já jako alergik a měl jsem v minulosti astma, nedělá mi dobře ty těžké vůně z těch pilulek, práškových pilulek. 14. jdu na kontrolu alergoložce a bude mi dělat testy alergické testy že na co jsem alergický. 5 dní si nemůžu dát léky na alergii, to znamená, ze od pátku. Volal jsem alergoložce, říkal jsem ze kde pracuji, jaké mám příznaky, zda doporučuje pracovat v takovém prostředí. Že když mi nedělá dobře a mám potíže mám nechat práci tak, protože se mi může objevit astma, toto mi bylo řečeno. Teď nevím co mám dělat. Hledám druhou práci, jednu práci už mám jistě ale jen do příštího roku do března. Zítra jdu na pohovor uvidíme jak dopadnu tam.

1pomnenka
5. říj 2025

No a co my s tím můžeme dělat? My to za tebe nevyřešíme. Astma se může objevit v jakémkoliv věku, ale také nemusí. Nebyla bych z toho tak vylekaná.

autor
5. říj 2025
@1pomnenka

No a co my s tím můžeme dělat? My to za tebe nevyřešíme. Astma se může objevit v jakémkoliv věku, ale také nemusí. Nebyla bych z toho tak vylekaná.

@1pomnenka To nic nemusíte dělat, ale nevím co mám dělat proto se obracím na vás že jaký máte na to názor. Teď mám v sobě pilulku proti alergii, ale od pátku 10.10 do 14.10 nemůžu si dát pilulku. To je 3 dny pracovní dnů: pátek, pondělí, úterý. Úterý jdu na pár hodin do roboty a pak jdu alergoložce na ty testy. Nevím co mám dělat nechat tam práci nebo čekat na záchvat.

reeeza
5. říj 2025

Zajdi si už za tím psychiatrem. Pomůže ti. Bude ti líp!!! Nejsi v pořádku. To je totiž furt něco...

Je nějaký důvod, proč svůj mentální stav neřešíš? Proč už nechodíš na terapii nebo k psychiatrovi? Proč to neřešíš? Vždyť sám musíš vědět, že tyhle tvé neustálé hysterické obavy o své zdraví nejsou v pořádku, nejsou normální, určitě tě omezují vést v pohodě život a být psychicky v pohodě...

vladenkamaminka
5. říj 2025

To jsi ty, cos tu minule psal, ze se ti o kůži otřel ivermektin? Me trošku děsí, co za lidi nám míchají léky 🥹

miryp
5. říj 2025
@vladenkamaminka

To jsi ty, cos tu minule psal, ze se ti o kůži otřel ivermektin? Me trošku děsí, co za lidi nám míchají léky 🥹

@vladenkamaminka autorovi nesmíš hned vše věřit, to je místní pohádkář volající po pozornosti. Ten potřebuje psychoterapii...

drep
5. říj 2025

Já třeba oceňuju, jak se naučil dobře češky, čtou se mi ty tvoje nesmysly o dost líp jak v tý slovenčině