icon

Antibiotika a zpoždění menstruace. Může to být nemocí?

mishulka92
19. led 2023

Ahojky holky potřebovala bych radu, z pondělí na úterý v noci zimnice, ráno horečky. Drží se mě to do teď, v noci vždycky 39, přes den kolem 37-38. Dnes jsem pro jistotu jela k doktorce ( i skrz malého, kdyby to byl třeba kovid, ale test negativni). Dostala jsem antibiotika. Ale teď proč to píšu, včera jsem to měla dostat, ale celý den nic a dnes taky nic. Prvně jsem si říkala, že to může být tou nemoci, ale po těch antibiotikach co mi doktorka dnes napsala jsem si řekla že si pro jistotu udělám test, není sice z raní moči a zda se mi že tam něco vidím ( viz foto). A tak jsem se chtěla zeptat jestli je možné aby to v případě pozitivního testu byla tak slabá čárka, kdyz uz mam mit MS a nebo na to může mít nějak vliv ta nemoc?

Antibiotika a zpoždění menstruace. Může to být nemocí?Antibiotika a zpoždění menstruace. Může to být nemocí?
lencaa11
19. led 2023

@mishulka92 mohla bejt později ovulace tím se vše mohlo posunout udělala bych test zítra ráno a uvidíte jinak zpoždění může i nemoc na TT je 👻 ale tento test ho dělá teď každé pomalu asi vyzkoušet jiný typ ...

jjasmina
19. led 2023

@mishulka92 mamatest dělá teď duchy běžné, zkuste digi nebo jiný test

mishulka92
autor
20. led 2023

Holky tohle test z raní moči

lencaa11
20. led 2023

@mishulka92 gratulace ☘️☘️🤰

mishulka92
autor