icon

Asentra po porodu. Máte zkušenost s užíváním?

gabrielka2408
2. pro 2025

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda máte někdo zkušenosti s tímto AD? Bylo mi předepsanou medikaci po 7mesicich od porodu. Po porodu jsem mela 2krat prekolapsovy stav s následnou hospitalizaci. Poté se objevili nejake problemy ohledne maleho, věčný plac, nespokojenost atd. Netusim zda se to na me takto podepsalo, věčne chození po venku s malým 3krat denně za každého počasí ve mně probouzely plac, citila jsem se sama a nepochopena. Nakonec jsem byla donucena celou situaci řešit...po domluve s praktickou lekarkou a na doporučení od psychiatricky, která me zatím nevidela, prtz termin prvni návštěvy až v únoru, kvuli velke obsazenosti, dala medikaci setralinum čili dr.predepsala Asentru. Bojim se nežádoucích účinků, nemam stavy úzkosti dennodenně nebo že bych plakala, jen když si neumím v danou chvíli poradit s něčím ohledne maleho, tak se citim smutne, placu...prosím, mate nekdo zkušenosti?

lv
2. pro 2025

Není to silné, dávka he malá. Zkus to, uvidíš.

gabrielka2408
autor
3. pro 2025
@lv

Není to silné, dávka he malá. Zkus to, uvidíš.

@lv mate s tim zkusenost?

lv
3. pro 2025
@gabrielka2408

@lv mate s tim zkusenost?

gabrielka2408
autor
3. pro 2025

@lv a mohu se zeptat na podrobnější informace...

lv
3. pro 2025
@gabrielka2408

@lv a mohu se zeptat na podrobnější informace...

@gabrielka2408 jasně. Pokud máš tyto stavy, co popisuješ, medikaci bych zkusila. NZ jsem neměla, hen nepříjemné stavy u nasazování

gabrielka2408
autor
3. pro 2025
@lv

@gabrielka2408 jasně. Pokud máš tyto stavy, co popisuješ, medikaci bych zkusila. NZ jsem neměla, hen nepříjemné stavy u nasazování

@lv co si nemela? A jaké nepříjemné stavy a jak dlouho cca? Děkuji moc

lv
3. pro 2025
@gabrielka2408

@lv co si nemela? A jaké nepříjemné stavy a jak dlouho cca? Děkuji moc

@gabrielka2408 nežádoucí účinky jsem neměla, jen někomu může nasazování a vysazování dělat nepříjemné stavy (trochu točení hlavy, závratě, nevolnost), to odezní

gabrielka2408
autor
3. pro 2025
@lv

@gabrielka2408 nežádoucí účinky jsem neměla, jen někomu může nasazování a vysazování dělat nepříjemné stavy (trochu točení hlavy, závratě, nevolnost), to odezní

@lv po jake dobe to odezní? A pomohla Vam?

lv
3. pro 2025
@gabrielka2408

@lv po jake dobe to odezní? A pomohla Vam?

@gabrielka2408 cca po 14dnech, slábne to. Nemá to každý, a je to jen nepříjemné, ne nesnesitelné. Ano, antidepresiva mi pomáhali.

gabrielka2408
autor
Včera v 05:52
@lv

@gabrielka2408 cca po 14dnech, slábne to. Nemá to každý, a je to jen nepříjemné, ne nesnesitelné. Ano, antidepresiva mi pomáhali.

@lv mohu se zeptat na jaky problem jste je brala?

lv
Včera ve 14:50
@gabrielka2408

@lv mohu se zeptat na jaky problem jste je brala?

@gabrielka2408 panicka porucha