Bojím se vnitřního zranění po nárazu do ledničky. Co myslíte?
Ahoj omlouvám se zase opravdu zase panikarim bojím se všeho zase leky beru psychologa mám jen mám horší stresové období už sem zas obednana na středu k psychologové, jen potřebuji uklidnit bojím se zase všeho uklizela jsem ,a vybírala a šla jsem po zadu a zapomněla že za mnou stojí lednicka nízká, a já narazila bedry do té ledničky jakoby sem se oni zastavila trochu se náhlá ale ne moc nějak sileen velký naraz to nebyl prostě sem šla pozadu a zastavila lední mám strach jestli jsem si nemohla něco zpusobut nějaké vnitřní zranění třeba z ledvinami nebo něco já vím že asi ne říkám síto že jeto blbost že byto musel být velký naraz nebo z větší dálky naraz atd ale stejne mí ta psychika nedá se uklidnit má někdo podobnou skusenost abylo to v pohodě prosím nenadavejte potřebuji uklidnit poradit svůj stav řeším beru leky a byla jsem nějakou dobu v pohodě nebála ničeho ani takovych nárazu atd jen zase ted
Ne, neudělala sis tím nic, to bude dobrý. Obavy prober, ulev si u té psycholožky
@mili11111111 Vůbec nic se ti tím nárazem nestalo 👍
My ti tady opravdu nemůžeme nahrazovat skupinová sezení na psychiatrii. Kdo ti léky předepisuje, že vůbec neřeší dávkování či změnu léků, když s těmi současnými co chvíli "panikaříš" nad nesmyslnými událostmi? Proč se nenecháš hospitalizovat na psychiatrii, aby se ti dostalo kvalitní individuální a skupinové terapie? A ne, tvé ledviny fakt neutrpěly žádné fatální zranění. Ty jsou proti takovým banálním nárazům, jakým je nacouvání do ledničky, opravdu dobře chráněné

Tak snad poznáš, jestli máš krev v moči, ne? Po nárazu jsi upadla nebo omdlela? Pokud nic z toho, tak se hoď do klidu. Ledviny přece nemáš pod kůží.