Bojím se, že jsem nemocná, a to kojím. Poradíte, prosím?
Ahoj maminky, předem vím, že tu nejste lékařky, jen se chci poradit zda někdo měl podobnou zkušenost. Zítra se samozřejmě zeptám i v lékárně. Předem děkuji za odpovědi. ☺️
Mám dceru 10 měsíců (plně kojená) jsem strašně šťastná, že kojím, je to takový závisláček, spinká u něj i v noci, takže si nedokážu představit, že bych nemohla kojit. 😢 Poslední dny mám šíleně ucpaný nos, ale fakt hodně, mořská voda mi nepomáhá, tudíž jsem si koupila kapky do nosu s eukaliptem a bylo to asi na 2 dny lepší a pak mě začalo šíleně svedit patro, takže jsem si ho furt “drbala” jazykem, vysadila jsem je a byl klid, ale rýma stále byla. Tak jsem si koupila od Olynth - asi den dobrý , ale pak z ničeho nic ještě víc ucpaný nos, začalo mě to budit i v noci. Takže furt jsem kapala, no.. s tím, ale přišlo něco horšího. Totálně mě ode dneška svedí celé patro, nedá se to vydržet, tak jsem to mazala pastou, protože mi na to jediná pomohla (v lékárně mi řekli, že na to nic není???) ALE dnes tedy hrozně smrkám, nos ucpaný není a kejchám furt a do toho mě to patro začalo pálit až bolet… myslela jsem, že to bude krk, ale když polknu, tak mě to nějak neboli.. spis to patro… úplně se bojim, aby to něco nebylo, nebo abych nebyla nemocná a musela prestat kojit… holky, myslíte, ze to bude od těch kapek nebo na mě něco leze? 😢😢😢 Děkuji..
Při nemoci jsem se nadopovala praskama. Pokud te bolí v krku antibiotika te nejspíše neminou. Spala jsem vždy když spala dcera.
A ty nikoho nemáš kdo by pro tebe zajel do lékárny?
@lenulacek Taková bolest to není jako třeba při angíně, spíš mě trápí ten nos a zalehlé uši. Dcera mi na potvoru dnes vůbec nechce spát, tudíž opravdu super…a též jsem si vzala paralen ať se vypotím a dávám si čaje..🙄
@lenulacek Moje rodina je asi 3 hodiny ode mě autem a moje mamka,která bydlí kousek ode mě je na potvoru v Praze 🙄

@lenulacek nemám ani jedno… to bych ráda, ale sotva dojdu na záchod 😢😂