icon

Bolest kolen po porodu/při kojení. Měla jste některá? Může to být kojením?

gbp
15. pro 2020

Od porodu mě bolí kolena. Dcera bude mít už 8 měsíců a stále se to nejlepší. Nejhorší je jit do dřepu. Může to být kojením? Měla jste některá? Co pomohlo? Děkuji za rady ☺️

mamikry
15. pro 2020

@gbp Stava se to. Tady k tomu najdete celou diskuzi. https://www.emimino.cz/diskuse/bolest-kolen-pul...

veru181
15. pro 2020

@gbp Mně pomohly vitaminy GS Mamavit.

baraskaska
15. pro 2020

Asi jo, ja to mam taky po porodu ale kojim 2 a pul roku a stejne ta bolest proste obcas prijde. Ted zrovna tejden bolesti a preslo to. Mne boli z 95 % jen leve. Asi by to chtelo kolagen.

gbp
autor
15. pro 2020

@mamikry diky, prectu.

gbp
autor
15. pro 2020

@veru181 ty beru nonstop od tehotenstvi 🙄

evsi88
15. pro 2020

Zdravím, mě hodně bolely první půlrok ale u mne to bylo nejspíš tím, ze jsem při kojeni seděla v Tureckem sedu a ze zacatku kojila o sto sest🤷🏻‍♀️Malé je teď 14 měsíců a už je to milionkrát lepsi👍

mirin89
15. pro 2020

@gbp Mě bolela kolena a kotniky behem celeho kojeni, je to lepsi az ted, co mesic a pul nekojim. Nemohla jsem ani lezet na boku a dát kolena k sobě, musela jsem si to vzdy vypodlozit perinou. Klouby se ozyvaly hlavne, kdyz jsem si lehla, pres den jsem to tolik nepocitovala. Brala jsem Caltrate, docetla jsem se o tom v nejake diskuzi, ale jak rikam, zlepsilo se to az po ukonceni kojeni.

jjasmina
15. pro 2020

Mě bolely kolena jen od nadváhy

gbp
autor
16. pro 2020

@evsi88 to nedelam, protoze u nas to trva fakt dlouho 🙈 tak to bych nedala. mam bohy podlozene a rovne

gbp
autor
16. pro 2020

@mirin89 tak asi prolaktin na to bude mit vliv🤔 no, chtela sem kojit treba do dvou, tak uvidim 😏

gbp
autor
16. pro 2020

@jjasmina ja prave vazim min nez pred otehotnenim 🙈 tak vahou to nebude, navic v tehotenstvi me nebolely. 🤷🏼‍♀️ asi to bude hormony nebo ty zmekle chrupavky.

cilkat
16. pro 2020

Mě bolely lokty... Pomohly větší dávky vápníku (tuším že jsem brala Calcifer jednou nebo dvakrát denně... Volně prodejné v lékárně. Sedlo si to do dvou měsíců.)

janinasm
16. pro 2020

Já trpěla během po porodu silenejma bolestma kolenou taky a vůbec nechápu co to jako bylo. Půl roku po porodu to pak z ničeho nic přešlo

lentilkah
16. pro 2020

Ona i ta kolena dostavaji zabrat jak je clovek najednou mnohem vice v podrepu, nebo vylozene kleci. Ja mam regulerni mozoly co mame maleho 😀
Jinak to kojeni tomu urcite neprida.

mirin89
16. pro 2020

@gbp Já kojila nakonec 26 mesicu a take jsem po porodu byla na nizsi vaze než pred otehotnenim.

gbp
autor
16. pro 2020

@mirin89 nj, co by pro ne clovek neudelal 🙈 zas na to spalovani je to dobre, muzu snist co chci, vsechno vykojim 🤣🤭