Bolest obratle po porodu. Má někdo podobnou zkušenost?
Hezký večer.
12.1. jsem porodila spontánně naší krásnou holčičku .
Porod byl náročný hlavně při tlačení protože jsem měla krátké kontrakce (na dvě nadechnutí) .
V jedné fázi při protlačování hlavičky jsem cítila krupnutí a i sestra ho slyšela v oblasti konečníku . původně jsme si mysleli že jsem byla natržena ale to se nepotvrdilo. Od té doby mám bolesti v oblasti posledního obratle při sezení ale i chůzí a některých polohách v leže .
Stálo se to také někomu a co vám pomohlo? Určitě budu řešit i s lékařem ale pokud možno až nebudu mít tak silné očistky.
To bude asi problem s kostrci? Nebude? Mozna vych zkusila resit prvne s fyzio, ktera muze uvolnit panevni dni pres konecnik (nojo vim no, neprijemne, ale funguje to, ja to podstoupila….).
@fialka91 Určitě to řeš, ikdyž to nebude příjemné. Ségře nic tedy u porodu "nekřuplo", ale zase naopak nedala určitě šestinedělí nohy a kolena k sobě. Taky se jí něco hlo ve spodní části. Ale ona nešla k lékaři. Radši k lékaři, než abys trpěla. A fyzio umí dělat zázraky, to je pravda.

Pokud se ti zablokoval kostrční obratel, tak by to měl napravit šikovný fyzioterapeut.