Bolest palce u nohy. Kam zajít?

26. zář 2023

Ahoj,
během několika týdnů mám po třetí takovou epizodu, kdy mi oteče palec u nohy (kloub) a bolí to. Fakt hodně. Za pár dní je to vždy zase ok. Moje praktická doktorka je taková "na baterky", takže její rada bude něco ve stylu jako "vemte si Paralen". Protože mi to nedalo, skočila jsem si jako samoplátce na krev, na hladinu kyseliny močové, jestli to není DNA a výsledky vyšly v normě. Tak teď dumám, co dál. Palec mě bolí, v noci mě to budí, pajdám. Neměla jsem žádný úraz, nehty vypadají v pořádku, nic mě nekouslo, nic jsem si tam nevrazila, boty pohodlné. Nejsem zvyklá běhat po doktorech, ale tohle mě fakt obtěžuje, omezuje mě to i při obyčejné chůzi. Při představě, že mě objednají na ortopedii někdy
za tři měsíce a já ho zrovna nebudu mít oteklý, tak si přijdu skoro jako simulant. Ono totiž i když je oteklý a bolí, na pohled by to člověk vůbec neřekl, že tak moc a já si přijdu úplně nepatřičně, že bych s tím měla otravovat doktory 🙈. Na chirurgii?? Na ortopedii?? Co myslíte... Díky!

ada22
27. zář 2023

To by chtělo, aby to řešil praktik a ten ti poslal případně dál. Kdyby ti naordinoval Ibalgin, tak mu říct, že to jsi již zkoušela.Jestli tvůj praktik na baterky, tak některé pojišťovny mají svá poradenská centra. Nebo jestli je reálné zkusit vyměnit praktika.

ireniq
27. zář 2023

Neni to uplne vedecky, spis jedna pani povidala, ale nekomu pomuze nasadit Milurit, i kdyz ma kys.mocovou v normě...

l_
27. zář 2023

Ja si palec narazila a nebyla jsem schopna tri dny stoupnout ani na patu 🙈 tot k bolesti palce..
Zkusila bych asi chiru, proste jdes s bolesti co te budi a uvidis..

sarihy
27. zář 2023

No praktik, to je jasný. S dlouhodobou bolestí nohy tě na chirurgii budou milovat.

te_reza
27. zář 2023

A bereš něco? Většinou pár dní zobu brufen a je po bolesti 🤣